Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znawców książek zapraszam :)

volilov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Jak chyba większość zauważyła zbliżają się mikołajki... Z tej okazji u mnie w szkole (i chyba nie tylko) są tzw. losowania....

Przechodząc do sedna sprawy wylosowałem koleżankę (ostatnia kl. gimnazjum) i na karteczce którą się wylosowało był sugerowany prezent...

Jak wskazuje Tytuł była to książka... tyle, że ja się na tym kompletnie nie znam i tu chciałbym was prosić o radę...

Co do gatunku nie mam kompletnie pojęcia co mogło by jej się spodobać, szukam czegoś universalnego a zarazem nie drogiego

w granicach 20zł (Można troszkę nagiąć najwyżej dołożę z własnej kieszeni)....

Może jakieś rady - sugestie ?

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

@Up

Zmierzch taka średnia książka..

Nic o niej nie wiesz? Lubi książki czy nie? Jakiego typu jest dziewczyną, czyta czasami?

@down

nie wiedziałem, że go kochasz..

Opublikowano

Właśnie luubi bardzo książki... I dlatego mam problem, bo gdyby się na tym nie znała kupił bym pierwszą lepszą z księgarni..

Zmierzch raczej czytała...

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

A ja polecam książki Zwiadowcy. Jest 11 tomów. :) Pierwszy to Ruiny Gorlanu (kosztuje około 30 zł). Byłam do tego naprawdę sceptycznie nastawiona, ale będąc u kuzyna zaczęłam z nudów czytać i tak mnie wciągnęło, że nie wyobrażam sobie, że to już koniec przygód Willa. :< Jeżeli lubi czytać to napewno jej się spodoba. :)

Opublikowano

A ja polecam książki Zwiadowcy. Jest 11 tomów. :) Pierwszy to Ruiny Gorlanu (kosztuje około 30 zł). Byłam do tego naprawdę sceptycznie nastawiona, ale będąc u kuzyna zaczęłam z nudów czytać i tak mnie wciągnęło, że nie wyobrażam sobie, że to już koniec przygód Willa. :< Jeżeli lubi czytać to napewno jej się spodoba. :)

hahahah zwiadowcy cudowna książka przeczytałem wszystkie oprucz 9 chyba :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...