Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flagi w minecraft

NazZeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dotyczący Flag w minecraft. Mam swój serwer Jail. Porobiłem flagi na grupy. Ale nie wiem jak ustawić ,że ta grupa może niszczyć te obiekty (minerały w strefach). Drugi problem to taki ,że gdy mam VIp i prefix Vip , to gdy kupię range np Skazaniec ,że mogę dalej iść w strefach i kopać. Prefix Vip znika. Trzeci problem to taki ,że SignShop niedziała.. jest na zielono a nie działa. Z góry dzięki za wyjasnienie obojętnie jakiego problemu. Jeśli już będą ok to start serwera Nigdzie nie ma takiego Jaila. W którym po przejściu stref możemy iść na SurvivalGames, MobArene, PVParene, AreneSpleef, Arene Paintball. Kontakt to : 4226802 GG

Z góry dzięki

Pozdrawiam.

Opublikowano

1.flaga na budowanie to : /rg flag nazwaregionu build allow

2.Musisz zrobić jakby następne permissions np. gracz-skazaniec i vip-skazaniec itd. oraz dopasować do tego permissions i prefix itd.

Trzeba też dopasować do tego przejścia czyli przejścia gracza i vipa oddzielnie. Więc potrzebujesz fajnego pluginu na przejście na next sektor za kasę :D Kiedyś miałem taki fajny plugin jak miałem swój serwer jail, ale zapomniałem niestety jego nazwy :(

3.Podaj nazwę pluginu, którego używasz do tego sign shopa.

Opublikowano

Już mam pluginy za przejście na kase działa ale jak przejde na kolejną range to Vip znika. Używam pluginu SignShop :D. Flaga na niszczenie chodzilo mi o to ze zaznacze teren w ktorym mozna rozwalac i idzie ;d

Niszczymy i zdobywamy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...