Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Serwery FastXp.

SEERQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj grając w MW3 przypadkiem natrafiłem na serwer Fast XP. Po tej grze nieco zagłębiłem się w kierunku serwerów Fast XP. Teraz mam kilka pytań. Czy ktoś "używał" TEGO ? Jest to w jakiś sposób karalne czy coś ? Drugie pytanie brzmi następująco. Czy i jak można znaleźć serwery Fast XP ? Próbowałem przez przeglądarkę serwerów i nie znalazłem takowego serwera ;/(Proszę nie pisać, że takich serwerów nie ma, bo wczoraj grałem na takim więc muszą być:P) Trzecie i ostatnie pytanie to, czy mogę samodzielnie stworzyć taki serwer(z własnego kompa) i czy nie będę miał przez to problemów ?

Opublikowano

FastEXP na oryginalnych serwach ;o? O tym nie słyaszałem, wiem tylko ze sa na prywatnych.

@Poczytaj na necie, podobno ban za to jest, tzn. jeden koles pisze ze jest, drugi ze nie ma.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Na 99% bana za to nie ma bo nie ja jestem winien tylko admin serwa. To byłaby paranoja gdyby wszyscy dostawaliby bana kiedy dołącza ich do takiego serwa przez lobby... Może ktoś jeszcze coś wie na temat takich serwerów ?

Opublikowano

Po prostu trafiłeś na schackowane lobby, w mw3 nie ma rankingowych serwerów dedykowanych .Możesz sam zrobić coś takiego za pomocą jakiegoś hacka typu serwer controler.

Opublikowano

Haxy nie wchodzą w grę :P Czyli to, że trafiłem na tamto lobby to był po prostu fart i nie da się od tak znaleźć takich serwerów ?

Opublikowano

Haxy nie wchodzą w grę :P Czyli to, że trafiłem na tamto lobby to był po prostu fart i nie da się od tak znaleźć takich serwerów ?

Takich schakowanych lobby jest bardzo mało więc szansa trafienia na takie jest bardzo mała.Podobno za gre na takim serwerze można dostać reset statów.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...