Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wodzu1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj około godziny 17 był "szybki restart serwera który potrwa chwilę" tak napisał Admin Santriel. Że od komputera należy się oderwać wyszedłem do znajomych, wróciłem około 19 dalej off obejrzałem 3 filmy o północy serwer dalej off dziś po praktyce patrze dalej offline... Gra, strona, forum mi się nie odpala, na facebooku żadnych info tu też nie widziałem tematu z Reinorem więc pomyślałem że może tylko ja mam problem? czy jest ktoś jeszcze komu nie działa serwer? wie ktoś co się dzieje? szkoda troche bo wydałem na niego całkiem sporo pieniędzy z racji że to był najlepszy priv na jakim grałem idealnie dopasowany pod moje wymagania :P Proszę się wypowiadać.

Opublikowano

@Mayki wiem, może przesadzam, ale gram tam od samego początku serwera, tydzień po jego starcie i jeszcze tak długiego offa nie było ;P z resztą dziwisz się? co tu robić nie mam ochoty na film znajomi w szkole/robocie, dziewczyna to samo innych gier nie trawie ;D to bardziej nuda niż nałóg a zwłaszcza mnie rzuca bo kilka minut przed restartem wbiłem 140 miałem robić broń na 130, zmieniać profe i kupić trute :D

@TheDivX dzięki za ostrzeżenie, ale reszta serwerów to nie mój typ ;] zostane na Reinorze (o ile zadziała) :D

Bywalec
Opublikowano

xdd.png

Czyżby już ożył? Wątpię, że Santriel wyłączy swój serwer, po tak długim okresie i z wystarczającą dużą ilością graczy - to nie Hooltras.

Powodzenia.

Opublikowano

Masz do tego specjalny temat z Dyskusją Reinora w dziale ,,Zapowiedzi i Dyskusje"

Proszę :

http://www.mpcforum.pl/topic/731440-dyskusja-reinorpl/

Opublikowano

xdd.png

Czyżby już ożył? Wątpię, że Santriel wyłączy swój serwer, po tak długim okresie i z wystarczającą dużą ilością graczy - to nie Hooltras.

Powodzenia.

Odbujaj się ode mnie. Nexus stał 2 lata czego admin reinora jeszcze nie może tego powiedziec...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...