Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer za 3000 zl

lukaszol4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupic komputer mam do wydania na niego 3000zl. Komputer ma sluzyc glownie do grania nagrywania filmow i ich konwertowertacji. Na te wymagania polecano mi juz amd fx-6200 x6 3.8 ghz poniewarz jest tani mysle ze na nim bede miec wiecej do wydania na grafike ale czekam na wasze propozycje. Mam monitor mysz i klawiature interesuje mnie tylko pudlo do 3000zl.

Opublikowano

Heh czlowieku za 3 k. to ty kupisz komputer cudny ... ja za 1k, mam taki ze hoho , wystarczy na allegro wejsc Intel Core i7 i tyle =)

Opublikowano

Sorrki ze wczesniej nie napisalem sama skrzynia czyli obudowa i zawartosc a jak o monitor chodzi to mam lg 21 calowego na monitorach sie nie znam ale to taki nowszy monitor full hd i tak dalej

Opublikowano

Heh czlowieku za 3 k. to ty kupisz komputer cudny ... ja za 1k, mam taki ze hoho , wystarczy na allegro wejsc Intel Core i7 i tyle =)

Sorry, ale skoro się nie znasz i polecasz komuś gotowce z allegro, gdzie na kompie pograsz troche i musisz go zmieniać, lub wogóle nawet nie włączysz.. ALLEGRO NIE JEST DO KUPOWANIA KOMPUTERÓW (jeżeli chcesz to tylko podzespoły.)

Co do budżetu, złożyłem Ci coś za 3300, może trochę dozbierasz. http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=50543

19.png

Opublikowano

Sorry, ale skoro się nie znasz i polecasz komuś gotowce z allegro, gdzie na kompie pograsz troche i musisz go zmieniać, lub wogóle nawet nie włączysz.. ALLEGRO NIE JEST DO KUPOWANIA KOMPUTERÓW (jeżeli chcesz to tylko podzespoły.)

Co do budżetu, złożyłem Ci coś za 3300, może trochę dozbierasz. http://www.esc.pl/bu...oducts_id=50543

PSU do zmiany na:

Silentiumpc 600W

Kup na morele.net tam wyjdzie nie więcej niż 3100

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

PSU do zmiany na:

Silentiumpc 600W

Kup na morele.net tam wyjdzie nie więcej niż 3100

Ten zasilacz spokojnie pociągnie ten komputer, bez rzadnych problemów.. Nie wiem, po co wsadzać 600W skoro 500 jest i tak wystarczające + ten zasilacz jest na białej liście. :) Ale jak już chcesz.

19.png

Opublikowano

Ten zasilacz spokojnie pociągnie ten komputer, bez rzadnych problemów.. Nie wiem, po co wsadzać 600W skoro 500 jest i tak wystarczające + ten zasilacz jest na białej liście. :) Ale jak już chcesz.

Bo będzie zapas mocy np na CF?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Geniuszu na Pro3 B3 nie da się zrobić CF, bo jest tylko 1x PCI-e 16x -_-

Pomyliło mi się z innym zestawem przepraszam

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...