Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasz pierwszy FAN ][_ ([]) ][_ /\

kryho1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

synek12? co to za random.. pierwszy raz go widze

Właśnie Random miał 2200 ELo nie nie płakał że nie ma fanow a ty na 1700 chcesz mieć :D

Mój kolega od którego sie uczyłem a twoje 1700 ELO to nic jak bedziesz miał 2400-2600 to pogadamy może jakiś fanów bedziesz miał a podstawą fanów jest ( STREAM)

Dziękuje i Pozdrawiam!

Opublikowano

Tobie to się na prawdę nudzi ? Nie masz czego pisać ? Ja też nie mam fanów i co z tego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja mam fanów. Są nimi np. całe sk, fnatic, m5. Wszystkich ich uczyłem grać zanim jeszcze powstał lol. Kupowałem im mase skinów żeby bardziej mnie lubili, ale spadłem teraz na 0 elo i nikt mnie nie chce lubić :(.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Właśnie Random miał 2200 ELo nie nie płakał że nie ma fanow a ty na 1700 chcesz mieć :D

Mój kolega od którego sie uczyłem a twoje 1700 ELO to nic jak bedziesz miał 2400-2600 to pogadamy może jakiś fanów bedziesz miał a podstawą fanów jest ( STREAM)

Dziękuje i Pozdrawiam!

gdzie napisalem ze chce miec fanow? loool

zadales glupie pytanie na ktore po prostu odpowiedzialem.

Opublikowano

Nie mam i mieć nie będę, bo nie wiąże swojej przyszłości z e-sportem i gram dla siebie, nie dla zarobku czy innych przywilejów.

BTW: Kolejny idiotyczny temat do spamu z twojej strony...

7m9a.png

Opublikowano

Ja mam fana jednego. Pisał mi, że jestem najlepszym graczem jakiego zna, że jego życie jest nic niewarte jak nie gra ze mną. Ma 13 lat (gra w minecrafta).

Opublikowano

Ja mam fana jednego. Pisał mi, że jestem najlepszym graczem jakiego zna, że jego życie jest nic niewarte jak nie gra ze mną. Ma 13 lat (gra w minecrafta).

Radzę Ci się tym nie chwalić xD

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...