Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak znowu mam pytanie.

1. Mam 47.000 kasy co kupić? Mam jeszcze M4A1 na 2 dni ale chciałbym już coś wiedzieć.

Myślę nad SCAR Light ew. Heavy lub QBZ.

2. Skąd ludzie biorą bronie których nie ma w Item Shop? Czyżby dlatego że mam pierwszy level?

3. Skąd ludzie mają np. M4A1 camo z celownikiem optycznym?

4. Skąd się bierze RP?

Opublikowano

1. kup sobie m4a1 lub QBZ

2.niektórych broni nie ma już w sklepie np m4a1 xmax były po prostu w black markecie w 2011 ...

3.black market

4.wchodzisz na stronę klikasz na purchase RP i kupujesz ...

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak Black Market. A co do M4A1 to wybacz nie kupię mam teraz tą na dwa dni bo dostałem i dość ciężko mi się gra. SCAR mają wszyscy i jak zdobędę to wszystkich ubijam bo ta broń nie ma rozrzutu. Myślę bardziej nad QBZ bo ta broń jest chyba lepsza.

Więc mówcie: SCAR czy QBZ?

Gość patrykkos
Opublikowano

Jasna sprawa, że QBZ

;)

Tą bronią chociaż nauczysz się grać, nie to co Scar Light

:D

Gość patrykkos
Opublikowano

Scar Light jest dla ludzi bez skilla...

Jak kupisz Scara i zechcesz się przerzucić np. na M4A1 to nie będziesz umiał grać

;)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak Black Market. A co do M4A1 to wybacz nie kupię mam teraz tą na dwa dni bo dostałem i dość ciężko mi się gra. SCAR mają wszyscy i jak zdobędę to wszystkich ubijam bo ta broń nie ma rozrzutu. Myślę bardziej nad QBZ bo ta broń jest chyba lepsza.

Więc mówcie: SCAR czy QBZ?

Pewnie pomyliło mu się z CF NA, bo tam jest black market. W CF EU zamiennikiem tego jest Capsule Shop.

A co do tych broni to też polecam QBZ. Jest tak jak patrykkos napisał, że ciężko się z tego przerzucić na inną broń.

Zmiana planów. Brakuje mi 500 gp do 50.000 gp więc co za to kupię?

Napisz jakie bronie masz za tą cene, bo ja nie moge w tej chwili wejść na EU, bo mam niezaktualizowane i nie znam na pamięć cen broni. Podaj co tam masz za taką cene, a doradze ci co kupić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zmiana planów. Brakuje mi 500 gp do 50.000 gp więc co za to kupię?

Edit

Zara sprawdzę ale wiem że jest XM8. Tak za 50k jest tylko XM8.

Więc co wybrać? XM8, Scar czy QBZ?

Edit

50k osiągnięte! No to co kupić. Scar chyba odpada bo XM8 ma podobną celność.

Opublikowano

Jak tak testowałem to wydaje mi się że XM8 jest celniejsze. Z celownikiem trafiałem ten najdalszy cel.

I teraz nie wiem co wziąć ale chyba jednak ten XM8. Jeszcze popatrzę na strzelnicę.

Gość patrykkos
Opublikowano

XM8 jest o wiele lepsze przy strzelaniu przez skrzynki

;)

Weź albo XM8 albo QBZ. Obydwie bronie są bardzo dobre

:)

Opublikowano

Chyba zdecyduję się jednak na XM8 bo broń nie jest zła i najważniejsze jest to aby dobrze mi się grało. No dobrze dziękuję, lajki macie, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...