Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam Layout itanos.pl FULL SCRIPT

MuZzz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. MPC nie jest portalem handlowym.

Po 2. Masz prawa autorskie do tej strony ?

Po 3. Daj mi linki do tych niby "Innych" twoich projektów.

Po 4. Jeżeli jesteś autorem tej strony to powinieneś znać jej "Ukryty" bug. Jeżeli jesteś to wiesz jaki to, i udowodnij jaki, napisz tu albo PW. ===== R.A.P.O.R.T :)

Opublikowano

Wstyd sobie robisz !!!

Wycinek z Globalnego regulaminu działu metin2 :

11. Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.

Wypad :) a i za 300zł nikt nie kupii !

1921.png

Opublikowano

zaraz Cie wkurwie i dam to za darmo ;)

Po 1. MPC nie jest portalem handlowym.

Po 2. Masz prawa autorskie do tej strony ?

Po 3. Daj mi linki do tych niby "Innych" twoich projektów.

Po 4. Jeżeli jesteś autorem tej strony to powinieneś znać jej "Ukryty" bug. Jeżeli jesteś to wiesz jaki to, i udowodnij jaki, napisz tu albo PW. ===== R.A.P.O.R.T :)

Ukryty to ty masz mózg

Opublikowano

Hłe hłe :D Dowód kolego daj , że masz moja stronę :)))) też mogę napisać , że mam do sprzedania stronke balanti , balmory , pandory itd :D

Po 2 , nawet jak masz ( wątpie ):) to , wiedz , że ta strona ma prawa Zielska :)

Po 3 jak masz ją to chłopie nikt Ci jej nie kupi :D Jak chcecie to moge Wam wysłać całą stronę pandory oskryptowana i okodowana z Tureckiego Forum :

HEJKA !:)

Opublikowano

Hłe hłe :D Dowód kolego daj , że masz moja stronę :)))) też mogę napisać , że mam do sprzedania stronke balanti , balmory , pandory itd :D

Po 2 , nawet jak masz ( wątpie ) :) to , wiedz , że ta strona ma prawa Zielska :)

Po 3 jak masz ją to chłopie nikt Ci jej nie kupi :D Jak chcecie to moge Wam wysłać całą stronę pandory oskryptowana i okodowana z Tureckiego Forum :

HEJKA ! :)

Ściśnij bo UkuLeLe powróci i iframe na stronie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...