Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak dobrze zarabiać w internecie?

kamilkosiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dzisiaj opowiem wam co nieco o zarabianiu w internecie na klikaniu.Muszę przyznać że sam zacząłem używac tej ,,opcji'' i musze przyznać że nie jest źle :D

Jednego dnia jestem w stanie zarobić około 10$. 10$x30=300$ (30 to 30 dni w miesiącu).Musicie przyznać że 300 dolców to nie kiepski zarobek :D

No ale cóż ... Do Dzieła!

1.Wejdź na Paypal.com

2.Kliknij w prawym górnym rogu Opcje Załóż Konto(Z lewej strony na górze wybierz Klienta Indywidualnego!)

3.Wybierz: Paypal Dla Ciebie.

4.UZUPEŁNIJ PRAWDZIWE DANE!

5.Postępuj dalej według instrukcji!

Okey!Konto na Paypalu jest ale co dalej?

Teraz zajmiemy się stroną , na której będziemy zarabiać!

Wejdź na: http://www.AWSurveys.com?R=599564

Ok.

1.W prawym górym rogu znajdziesz Create Free Account.Kliknij na to!

2.Uzupełnij Dane.Te dane nigdy nie zostaną sprawdzone.Ustawcie dane tak żeby:

2.1.Tylko data urodzenia była powyżej 18 lat.

2.2.Wasz Email lepiej żeby był prawdziwy!

3.Teraz możemy Kliknąć Sign In i zalogowac się danymi podanymi podczas rejestracji.

4.Na samym początku Wyświetli nam się zakładka Home.Zauważycie że wasz stan konta to 0.

5.Nieco niżej Macie Surveys i takie rózne obrazki.

6.Klikacie na nie po kolei i pieniążki w dolarach dodają wam się do konta!

7.Jeśli Surveys wam się skończą Możecie skorzystać z Opcji niżej:Bonus Offers.Są to jakieś ankiety/smsy/rejestracje itp.

8.Surveys Odnawia się codziennie o godzine 0.00!

9.Jeśli chcesz lepiej zarabiać rozsyłaj linka takiego jak ja podałem wyżej.Nikt na tym nie straci a pomoże tobie tak jak wy (mam nadzieję) pomożecie mi wchodząc na stronę z tego Linka :D

Informacje Dodatkowe:

-Pieniążki wypłaca się na PayPal dzięki czemu za nie będziecie mogli zrobić zakupy prawie w każdym sklepie w internecie!

-TO całkowicie legalne!

-Aby przelać pieniążki z tej strony na PayPal należy uzbierać conajmniej 15$.Na początku będziecie mieli tak że wasza pierwsza kwota zarobiona wyniesie góra 3 dolary(korzystając ze wszystkich surveys i Kilku Bonus Offerts).Jednak jeśli będziecie zachęcać innych do skorzystania z tego i podacie im waszego Linka Promującego wasze zarobki będą całkiem przyzwoite!

To już chyba tyle :D Poradnik nie jest idealny (jeśli to da się nazwać poradnikiem) ale napisałem to co chciałem wam przekazać :D

Jeśli macie jakieś pytania to piszcie

Pozdrawiam

Kamilkosiak

Opublikowano

To jest dział na poradniki związane z grafiką, a nie zarabianiem w internecie. Na przyszłość - spójrz gdzie piszesz tematy.

:)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...