Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] WIELKA ŚWIĄTECZNA OBNIŻKA!

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja tak czekam na faq kupna pdbota i czekam i czekam :P bo mi się nie spieszyło ale chyba zacznie :P czy to może tylko ja mam taki defekcior że mi się nie wyświetla na twojej stronie :P

1362495952.png
Opublikowano

a ja tak czekam na faq kupna pdbota i czekam i czekam :P bo mi się nie spieszyło ale chyba zacznie :P czy to może tylko ja mam taki defekcior że mi się nie wyświetla na twojej stronie :P

FAQ pbdo-bot nie ma :( jak chcesz coś wiedzieć to pytaj mnie :)

ehh.... chyba kamieniarzowi interes się kruszy bo widzę desperackie kroki...

widzę, że nigdy ze sprzedażą nie miałeś nic wspólnego. może sięza to zabierz zamiast siedzieć24/h na mpc ;)

Opublikowano

Dzięki kamieniarz. Ty zawsze chcesz być "o krok" przed Twoją konkurencją :D

Jakie przed krok? Przecież do niedawna obowiązywała zmowa cenowa (łącznie z nim), żeby resellerzy mogli zarabiać 50% ceny bota (120 zł za wersje gg ..)

widzę, że nigdy ze sprzedażą nie miałeś nic wspólnego. może sięza to zabierz zamiast siedzieć24/h na mpc ;)

Zaklinacz ma rację, idą święta a ty robisz "wielkie" obniżki, bez sensu. Wiadomo że na święta popyt wzrasta.

Opublikowano

Jak ktoś nie ma konta to polecam ukash :) Idziesz na pocztę, dostajesz kod ma maila i podajesz kamykowi.

http://www.dotpay.pl/kup-kupon-ukash-online/

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

no to w kilku krokach co i jak odnośnie pbdo ;) np. allegro? czas oczekiwania?

1362495952.png
Opublikowano

Wsadzi sobie te obniżki w zad,chodzisz po forach piszesz o obniżkach a niemasz czasu odpisac na GG -.-

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...