Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSSSSSSK

Gość patrykkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemyśl to co robisz źle i będzie ok.

Wystarczy napisać do Things'a na PW.

Opublikowano

Przemyśl to co robisz źle i będzie ok.

Wystarczy napisać do Things'a na PW.

Z tibijczykiem się nie dogadasz musiał bym mu w łeb pierdolnąć.

Zgodnie z regulaminem Perm=Nowe konto :P

a i odczytaj PW z tamtego konta

Opublikowano

Odczytałem, ale nie ważne kogo obrażasz ;)

Przestań w końcu bo to już nie jest śmieszne.

Opublikowano

Ostatni raz Ci powtarzam, żebyś załatwił to z Things'em na PW, albo napisz do kogoś z administracji jeżeli zostałeś aż tak bardzo skrzywdzony ;)

Opublikowano

Ostatni raz Ci powtarzam, żebyś załatwił to z Things'em na PW, albo napisz do kogoś z administracji jeżeli zostałeś aż tak bardzo skrzywdzony ;)

Ta napisze i będę czekał ...

Wole sobie pospamować chociaż się nie nudze ;)

Skrzywdzony to może ktoś być po gwałcie a ten ... banował bo lubi ;)

Opublikowano

No poczekasz bo Administratorzy to też ludzie i na dodatek mają pewnie masę innych ważniejszych spraw na forum niż czytanie Twojego PW.

Napisz, poczekaj i nie spamuj. Przynajmniej Ty udowodnij, że umiesz się normalnie zachować ;)

Opublikowano

No poczekasz bo Administratorzy to też ludzie i na dodatek mają pewnie masę innych ważniejszych spraw na forum niż czytanie Twojego PW.

Napisz, poczekaj i nie spamuj. Przynajmniej Ty udowodnij, że umiesz się normalnie zachować ;)

Coś na tym forum jest ważniejszego niż użytkownik ? ooo widze nowa teoria

Dzięki za przyznanie że tamten jest burakiem ( nie wiadome do kogo skierowane wiec nie obraza :O) i nie umie się zachować :D

Opublikowano

Nie porównywałem Ciebie do Things'a, tylko do innych userów, którzy zachowują się podobnie jak Ty po dostaniu bana.

Zgodzę się z Tobą w związku z pretensjami za brak tematu w "Zbanowanych", ale mówię jeszcze raz, że wystarczy PW.

Skończmy już tutaj tę dyskusję. Jak jeszcze czegoś chcesz to do mnie napisz (oczywiście na PW) :)

PS. Owszem użytkownicy są najważniejsi, ale z taką sprawą lepiej będzie jak zgłosisz się do któregoś z Global Moderatorów.

Opublikowano

Nie porównywałem Ciebie do Things'a, tylko do innych userów, którzy zachowują się podobnie jak Ty po dostaniu bana.

Zgodzę się z Tobą w związku z pretensjami za brak tematu w "Zbanowanych", ale mówię jeszcze raz, że wystarczy PW.

Skończmy już tutaj tę dyskusję. Jak jeszcze czegoś chcesz to do mnie napisz (oczywiście na PW) :)

PS. Owszem użytkownicy są najważniejsi, ale z taką sprawą lepiej będzie jak zgłosisz się do któregoś z Global Moderatorów.

Nie będę pisał do nikogo na PW bo na tym forum nie ma równości :)

Jedni odpierdalają od zawsze i mają unbany drudzy zapierdalali tyle i mają konta pokasowane a trzeci jeden odpał i perm

Równości nie ma wiec nie mam co pisać :D

ej ej wyjebią cię z moda bo dyskutujesz/spamisz w zbanowanych xD

Opublikowano

ee, admini nie odpisują na pw, pisałem do wszystkich 3 tygodnie temu i nie zobaczyli nawet wiadomości

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

ohuv.jpg

kierzek w temacie może coś napisze ;)

nawet nie licz na to, woli ,,naprawiać coś" (choć Geo to lepiej robi -.- )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

nawet nie licz na to, woli ,,naprawiać coś" (choć Geo to lepiej robi -.- )

Wysiedział się 20 minut w temacie i nic nie napisał xD (chyba że tak długo czytał)

Opublikowano

To ja też jebne posta xD

Edit: Kiedy Ty tak pisałaś ? Nie wiedziałem : <

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

To ja też jebne posta xD

Nie spamuj ja tu chce coś udowodnić że modzi się mylą i tp

A ty napierdalasz spam. Wcale nie zabłysnąłeś a tylko wkurwiasz.

Opublikowano

Ban słuszny. Jeśli chcesz podyskutować na temat forum, to zapraszam na pw. Ten temat jest utworzony w celu informacji i ewentualnej apelacji.

Przy okazji chciałbym się ustosunkować do powyższych postów niektórych osób. Chcecie żeby dawać Wam następną z kolei ostatnią szansę, a za każdym razem nie widać cienia poprawy. Nie dziwcie się, że potem dostajecie kolejkę moderacyjną, bo przez takie zachowania trzeba Was kontrolować na każdym kroku. Jeśli chcecie być traktowani poważnie, to zacznijcie najpierw się tak zachowywać.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...