Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trydan

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To niebyła reklama tylko dawałem buildy na postać? Wtf

A po za tym chyba najpierw się uprzedza o błedzie użytkownika względem regulaminu i się go poucza!

Kto wymyślił te zasady? Następnym razem jak będę dawał bulidy to copy i wklej + źrudło bo inaczej nie mogę.

Mogę prosić o odbanowanie?

Opublikowano

To, że nie znasz regulaminu to już tylko i wyłącznie twój problem.

Kto wymyślił te zasady?

kokosz. Miej do niego pretensje ;)

Następnym razem jak będę dawał bulidy to copy i wklej + źrudło bo inaczej nie mogę.

Taka pomoc to nie pomoc. Kopiowanie cudzych pomysłów, aha...

Chcesz to prezentuj własne buildy.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

To, że nie znasz regulaminu to już tylko i wyłącznie twój problem.

kokosz. Miej do niego pretensje ;)

Taka pomoc to nie pomoc. Kopiowanie cudzych pomysłów, aha...

Chcesz to prezentuj własne buildy.

To że nie znam regulaminu to nie oznacza że od razu mam dostawać perma za błędy które szczerze żałuję i próbuje je teraz naprawić.

Nie mam pretensji do kokosza o regulamin, sadzę że jest on nieco niedopracowany.

"Kopiowanie cudzych pomysłów, aha... Chcesz to prezentuj własne buildy." - to jak mam przedstawić cudzy temat, pomysł, rzecz lub cześć tego (sprawdzoną i polecaną) skoro nie mogę dać oryginalnego linku do jego tematu? Czy przectawianie czyjegoś tematu lub części jego jako swoje, to nie przypadkiem kradzież?

Opublikowano

Niestety kolego rejestrując się akceptujesz tutejszy regulamin. Każdy może tłumaczyć się tym, że nie zna regulaminu. Ale za popełnione czyny ponosimy odpowiedzialność.

to jak mam przedstawić cudzy temat, pomysł, rzecz lub cześć teg
Tutaj panuje zasada, że nie dajemy linków do innych for, chcesz zaprezentować build, napisz co się na niego składa. Nie dawaj linków.
Opublikowano
a poza tym strony z buildami to nie fora...

Jeżeli nie wiesz czy to było forum czy strona z buildami to proszę Cię nie wypowiadaj się.

Reklamowanie forum to jest notoryczny spam linkami do konkurencyjnego forum

W żadnym wypadku nie można dawać linków do konkurencyjnych for dla mpc.

Opublikowano

Niestety kolego rejestrując się akceptujesz tutejszy regulamin. Każdy może tłumaczyć się tym, że nie zna regulaminu. Ale za popełnione czyny ponosimy odpowiedzialność.

Tutaj panuje zasada, że nie dajemy linków do innych for, chcesz zaprezentować build, napisz co się na niego składa. Nie dawaj linków.

Tak zgadzałem się z regulaminem i ponoszę odpowiedzialnosć.

I nie tłumaczę się że nie znam regulaminu to zasady mnie nie obchodzą tylko podkreślam ze powinno dawać się na początku warna a nie od razu perm bo łatwiej i ma się to z głowy.

Tak zasady zasadami i trzeba się ich trzymać, ale po to tu piszę o odbanowanie ponieważ jestem odpowiedzialny i świadom swojego błędu!

Przepraszam - Czy to dla ciebie mało znaczy?

Doskonale cię rozumiem, że to jest twój obowiązek, karać graczy łamiących regulamin, ale mimo tego że jestem zbanowany mam prawo się odwołać każdymi dostępnymi środkami i nie mam tego tu na myśli, że ty mi tego zabraniasz, po prostu robię co mogę w tej oto sprawie.

Opublikowano

Oczywiście, że dla mnie wiele to znaczy i jestem świadom tego, że żałujesz...

Nie przepraszaj mnie kolego, bo nic mi nie zrobiłeś ;)

Ja tylko wykonuje swoje obowiązki... przez co muszę tak robić w takich sytuacjach :(

Napiszę w twojej sprawie do gm'a, mam nadzieję, że odzyskasz konto.

Do mnie nie miej pretensji, ja tylko wykonuje swoje obowiązki.

/DownJa mam swoje działy, w których trzymam się regulaminu lokalnego jak i globalnego. Nie obchodzą mnie rzeczy, które tam się dzieją.

Opublikowano

W żadnym wypadku nie można dawać linków do konkurencyjnych for dla mpc.

Zapraszam do działu metin2 tworzenie serwerów prywatnych, poradniki ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Nie wydaje mi się po pierwsze, żeby oficjalne forum gry Smite stanowiło jakąkolwiek konkurencje dla mpc, który ma całkowicie odrębną tematykę, a po drugie pomoc użytkownikowi raczej nie zalicza się do reklamowania.

Taki post można było wyiksować i dodać odpowiednią notkę informującą o nie podawaniu linków do innych for, jeżeli był to pierwszy taki przypadek i post nie był jawną reklamą.

Opublikowano

Jeżeli kucyki były konkurencja dla mpc i za to Hrabia dostał bana, to forum gry, która ma u Nas dział moim zdaniem było konkurencją.

Btw. To nie jest oficjalne forum. A odgapianie od kogoś build'a to raczej nie jest pomoc.

Opublikowano

Przegiąłeś, dojebałeś mu perma, bo chciał pomóc.

Hrabia miał link w statusie, a on nawet tego nie reklamował.

Każdy pomaga jak umie, więc mówienie że "odgapianie od kogoś build'a to raczej nie jest pomoc" jest rzeczą bezsensowną.

Daj mu ostrzeżenie i go poucz, a nie dopierdzielasz perma.

Znasz takie pojęcie jak "intepretacja" ?

Zinterpretuj regulamin albo napisz do kokosza w związku z tą sytuacją.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Bana Hrabiemu dałem bo reklamował forum - i w sygnaturce miał i w hobby ;).

Użycie linka do forum i podanie dokładnego źródła do danej rzeczy nie podchodzi pod reklamowanie forum. Po prostu dana osoba się opiera na tym źródle (oczywiście biorę poprawkę na to, że ma pozwolenie na użycie danego tutoriala).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

odbanujcie go, według mnie powinnno być zezwolenie na dodawanie linków z oficjalnych for inncyh gier, tymbardziej, że to była prezentacja builda dla postaci, a w lolu co chwile jest podawany link do builda który znajduje sie na innym forum / stronie.

Jeżeli kucyki były konkurencja dla mpc i za to Hrabia dostał bana, to forum gry, która ma u Nas dział moim zdaniem było konkurencją.

Btw. To nie jest oficjalne forum. A odgapianie od kogoś build'a to raczej nie jest pomoc.

odgapianie builda? to co kazdy ma sam pisac jak sa dobre w internecie?

np. w lolu jest jakis bardzo slawny dobry build z którego 80% graczy korzysta, dasz go i masz perma, bo lepiej własny dodać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...