Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 na PS3

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. Czy opłaca się kupić grę Battlefield 3 na konsolę PlayStation3 ? Proszę o szczere wypowiedzi.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

`To zalezy czy bylbys przyzwyczajony do pada, albo czy potrafilbys podlaczyc mysz i klawiature do grania.

Jedynym minusem jestem mniejsza ilosc graczy na multi. reszta to wszystko to samo.

OsobIscie ja posiadaM od pol rOku< i nie zAwioDlem sie na niEj> sORKI za BYCZE piSMO ALE MAM AKtUalNIE WLACZAnY AUTO IT xD

Opublikowano

Zależy jak jesteś wprawiony w używanie pada tak jak napisał Botanic jest ograniczony na padzie multiplayer na pc masz dużo większą swobodę ruchu jeżeli chcesz "pograć aby pograć" to na ps3 jest w sam raz a jeżeli chcesz grać na wyższym poziomie lepiej kupić na pc

@Up kurde pierwszy byłeś :P

Opublikowano

Jeśli masz kasę to pewnie, świetna gra i masz gwarancję braku ścinek. Tylko jest jaśniej niż na PC i trochę mniej szczegółów.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...