Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto najlepszy przeciwno Cho ?

Exast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Od niedawna gram na solo topie, najczęściej Yorickiem i mam problem gdy spotykam Cho.

Jest w ch** oporowy, a jak już będzie miał ulti to już za bardzo nie mam po co grać na tym topie.

Dlatego zakładam ten temat i oczekuje na odpowiedź kim najlepiej i jak grać przeciwko cho.

Za odpowiedzi będą lajki :)

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

cho? jaxem, jesli wytrzymasz do triforce

garen (fck noob champ) masakrycznie powinien go rozwalic

jeszcze nie pamietam zeby mnie jakis cho rozwalil jak gralem jaycem a to niby hard counter pick

trzeba umiec specyficznie grac na cho, liczyc cd ulty unikac jakims cudem q

Opublikowano

Nie samym pickiem się wygrywa, liczą się też itemy, i to głównie one, no więc:

Przedmioty, które kontrują Cho'Gatha

Madred%27s%20Bloodrazor.pngBanshee%27s%20Veil.pngHexdrinker.png

A także postacie które posiadają:

- Magic Resist

- % życie bazujące na DMG

Opublikowano

Ogarnięta irelia radzi sobie dobrze z cho (grałem mase takich gier i nie było problemu) ale nie licz na dużo killi po 6lv.

Ale skontrujesz go chyba każdą postacią trzeba tylko pilnować jego cdków i przewidywać jego ruchy

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

nie wiem jak mozna zabic yorickiem kogos na linii, anyway lee sin na spokojnie powinien, darius ktory umie unikac knockow, irelia, jax, rengar, a przede wszystkim twoj jungler

Opublikowano

nie wiem jak mozna zabic yorickiem kogos na linii, anyway lee sin na spokojnie powinien, darius ktory umie unikac knockow, irelia, jax, rengar, a przede wszystkim twoj jungler

Uwierz mi, można. Yorick jest bardzo mocnym i wytrzymałym championem, spokojnie radzi sobie 1 vs 2.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś sprawdzone picki i taktyke to może się nią ze mną i wszystkimi użytkownikami forum podzielić :)

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Według mnie najlepsza jest Irelka, może unikać jego podrzutów doskakując do mobków lub jego samego. Oprócz tego mocny pick.

Papierki nie są dobre na Cho'Gatha ponieważ ma spore DMG z ulti i może się wydawać, że: a tam, wywalił już 2 skille to nic mi już nie zrobi. A tu ulti leci i dead.

No Vayne jeszcze jest mocna przeciw niemu, bo może łatwo unikać jego podrzutów, i ma dmg % hp, a Cho jest tankiem. Tylko tak jak mówię: papierek, i przez to może być wiele przykrych niespodzianek.

Opublikowano

jak kayle odpali ulti, to cho odpali swoje i jestes martwy mistrzu :D

co do topic to mysle, ze dobrym pickiem bylby garen, irelia, osobiscie pickuje ww , troche life steal i jakos idzie wytrzymać z cho na line :>

Opublikowano

jak kayle odpali ulti, to cho odpali swoje i jestes martwy mistrzu :D

Nie dostając jego ulti, zmniejszamy masakrycznie jego dmg output...

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...