Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2BOB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dotyczący m2boba . Musiałem przeinstalować metina i gdy przy okienku z wybieraniem folderu z gra, językiem itd dałem "WEITER NEXT" Wyskoczyło mi to drugie okienko "Loging in ... " i dalej nie idzie wiecie możne o co chodzi ; )

Z góry dzięki .

Opublikowano

Masz wersje 1.7.1 M2BOBA?

Metin spatchowany?

Jak nie pomaga , odinstaluj stare wersje bota , i zainstaluj tylko nową.

Na nowo zainstaluj metina.

Usuń wszystkie pliki z metina , które m2bob może wykryć jako bota >> ponieważ wtedy się nie włącza - może masz jakaś .dll z multihacka

Nie instaluj m2boba na kamer modzie.

To są takie moje porady , jak nic nie zadziała to już nic nie wymyślę miałem też taki problem , ale jakoś się rozwiązał ^^

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Najprostszym rozwiązaniem będzie , jak sobie odinstalujesz tego metina i zainstalujesz na nowo , wtedy nawet jak jakiegoś w nim zainstalowałeś przypadkiem zamiast np. na prywatnego serwa , to dzięki temu się ich pozbędziesz.

Nie mam pojecia co może być grane , próbuj , szukaj , ściągaj nic innego Ci nie pozostało... :P

Może zacznij od tego , nie znam się na tym ale widzę że nikt nie jest skory do pomocy to chyba lepsze to niż nic :P

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Napisanie kolejnego posta dozwolone jest po upływie 24h od poprzedniego.

Najlepiej przedstaw ss problemu.

Jestem też za tym , zrób tak jak zawsze i wrzuć 1-3 Screeny , to może coś ktoś skojarzy :D

Kucziczu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...