Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 4790 nx

sticky9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema dzisiaj wzialem sobie stara simorke i wypelnilem te ankiety platne i mam 4790 co mi polecacie za to kupic? ranga msg 1

Opublikowano

Ja osobiście zostawiłbym sobie te NX'y na koncie do świąt i poczekał na jakieś promocje lub Viewty Case.

Ewentualnie GP Hazardy jak krucho u ciebie z GP.

Opublikowano

zrobilem takie

kod nazwa ankiety

44212 IQ

63225 Bramka sms

38261 Czy jestescie sobie przeznaczeni

32248 noname

25558 ciasteczko

62732 cellsportal

67527 czy bedziesz bogaty za 10 lat

28995 najlepsza muzoteka

zdecydowalem sie na hazardy, otworze i powiem co droplo, ale gdzies pozniej, wiec mozecie jeszcze jakies propozycje, bo zobaczylem na yt z tych viewty to taki syf leci

Opublikowano

Jak chcecie kody aktualne to pisac na pw, ja dam numer telefonu i bede odsylac wam kod zwrotny ;) ale pozniej bo teraz jestem zajety

Bywalec
Opublikowano

Nieeee. GP hazardy. Wypadnie ci 5k łącznie.

Viewty Case jest bardzo dobra.

Ja do tej pory kupiłem 58 tych skrzynek i jestem bardzo zadowolony.

Mam jeszcze Classic Raven na 90, epickie bronie itp.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

fenomenalny koleś : )) no po prostu napisałem on odpisał, pomógł, wytłumaczył wszystko gra teraz czekam na nx bo reklamki wypełnione, no po prostu mistrz :)) polecam w 150% bo 5k nx ulicą nie chodzi!!!!!

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Bywalec
Opublikowano

No nic nie wiadomo o permach za gp :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Permy beda zobaczycie , ale nie ma się co podniecać, pewnie dadzą 3/4 bronie i to jakiś syf typu k2, P90 , ACR itd ;/

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Bywalec
Opublikowano

Wypraszam sobie.

K2 to bardzo celna broń. Na Snow Valley tak dobrze się gra jak CQB.

A mi to tam wisi czy będą czy nie. Mam 20 permów na 2 kontach :D

Ale wątpię żeby były za gp. Dawno już trasznie nie było. Za duży odstęp czasu

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...