Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Dobra prezentacja gildii

ReaveR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOBRA PREZENTACJA GILDII

Jedne prezentacje są naprawdę świetne , a drugie znowu słabe - więc to dla tych słabych raczej.

1.Logo

W dobrej prezentacji powinno znajdować się jakieś logo gildii (nie chodzi mi o te w grze).

Jakiś napis czy coś , co chcesz - ważne by tylko dobrze się prezentowało i zachęcało graczy do Twojej gildii.

2.Wstęp

Napisz jakiś wstęp , np. "chciałbym was zaprosić do gildii "Koxy" , nasza ekipa składa się z doświadczonych graczy..." itp.

3.Zmyślona fabuła

Nie jest to obowiązkowe , lecz zachęcam was do tego. Kieruj się wyobraźnią , wymyśl jakąś fabułę jak gildia powstała (nie chodzi mi o takie coś np. "nasza gildia powstała na serwie FajnySerwMT2" , tylko np. "potężny władca ReaveR , gdy jego królestwo poległo postanowił założyć nową gildię , mogli się do niej dostać tylko prawdziwi wojownicy" - wiem , nie jestem w tym za dobry ale to tylko taki przykład).

4.Ogólne informacje

Czyli ekipa gildii (nie musisz wymieniać 20 członków gildii , chodzi o lidera , zastępcę itd).

Wypisz tu również jaki gildia ma poziom i jaki ma średni poziom. Możesz coś tu również dopisać , po prostu chodzi o najważniejsze informacje.

5.Wymagania

Jakie macie wymagania? Czego oczekujecie? To też jest bardzo ważne! Przykładowo tego nie napiszesz , a zgłosi się do Ciebie 8-latek , że chce do gildi. Twoje wymagania to np. wiek 14+ , dobry humor , 30lv+ itd.

6.Co oferujecie?

Ważne jest również napisanie co Twoja gildia oferuje , by gracz , który ma chęć dołączył wiedział co mu zaoferujecie. Twoja gildia oferuje np. pomoc , wypady na DT itd.

7.Prawdziwa historia

Pewnie sobie pomyślisz , że był już punkt "Fabuła" , ale w tym punkcie tylko wymyślałeś jakaś fabułę dla gildii , a znowu w punkcie "Prawdziwa historia" będziesz mógł napisać jak Twoja gildia na prawdę powstała , czyli np. "poznaliśmy się na serwie PrzykładMT2 zrobiliśmy gildię , gdy serwer padł postanowiliśmy się przenieść na serwer FajnySerwMT2 i tam zrobić znowu bardzo dobrą gildię". Nie jest to obowiązkowe , ale mile widziane.

8.Kontakt

Napisz jak się z Tobą skontaktować , np. Skype , GG , PW.

9.Screenshot'y , filmy i inne pierdołki

Możesz dodać również jakieś SS'y , filmy z gildią , jeśli takie masz.

Prawidłowa nazwa tematu

Takie przypomnienie , że nazwa tematu powinna być taka: [GIldia][serwer][Królestwo]Nazwa , czyli np. [Gildia][Ravia][Jinno]TheAttack (taka gildia nie istnieje , to tylko przykład).

8a4577ee.png

By ReaveR. (ja)

Opublikowano

To taki bardziej bym powiedział wzór poprawnie i dobrze napisanej prezentacji.

Możliwe ,że ktoś to podepnie ,lecz jeżeli nie potraktują jako wzór zostanie zapewne przeniesione do odpowiedniego działu ,,Tutoriale"

Estetyka jest,grafiki nie ma lecz wszystko zawarte i ujęte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...