Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarobek na poziomach 75+

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wielu z was, pewnie zna zarobki na wyższych poziomach.Lecz są także osoby, które nie znają takich sposobów :)

Ten sposób, który przed stawie pewnie zna 50%, tylko każdy myśli, że jest słaby i nie skuteczny :)

Dlatego robię ten tutorial, aby Was uświadomić, że jest przydatny.

Dobrze, tak więc zacznijmy.

Jeżeli posiadamy postać, która osiągnęła level 75, lub wyższy , możemy zacząć dobrze zarabiać :)

Wybieramy się naszą postacią do Groty Wygnańców , potrzebne rzeczy to:

1. Krwisty Kamień

2. Ekwipunek w, którym powinny znaleźć się bony na Diabły, HP, Regeneracja PŻ, oraz Abs na strzały

3. Buff z dobrymi skilami co najmniej m8-g1

Jeżeli mamy potrzebne rzeczy, możemy wejść do Groty V1.

Po wejściu do "Atlantydy" kierujemy się na spot z Golemami.

Golem 1354553250-U116195.jpg

W grocie możemy znaleźć około 5-6 takich na prawdę dużych spotów z tymi mobami.

Ja osobiście proponuję te 2 spoty, rzadko kogoś spotkamy, nie ma problemu, że jakiś mob zabije nam buffkę/buffa :)

Spot 1 1354553433-U116195.jpg

Spot 2 1354553459-U116195.jpg

Jeżeli znaleźliśmy się już na tych spotach zacznijmy zarabiać :)

Ubijając te moby expimy, a jednocześnie zarabiamy. Z tych potworów lecą bronie na 65 bronie oraz biżuteria na 54 :)

Załóżmy, że wydroplliśmy:

2x Bojowy Miecz

3x Miecz Szponu Ducha

1x Partyzana

2x Naszyjnik z niebiańskich łez.

Po wydropieniu tych przedmiotów, każdy uważa je za bezużyteczne, to nie jest prawda :)

Kierujemy się naszą główną postacią i buffem do M1 lub M2

Ulepszyć te przedmioty do +4/5, ulepszacze na te poziomy ulepszania nie są drogie...

Po ulepszaniu naszych przedmiotów są one na poziome +4/5.

Teraz możemy wybrać się obydwoma postaciami, Główną postacią oraz buffem na DT :)

Ulepszamy rzeczy, to już od Kowala zależy jakie.

Załóżmy, że trafił nam się Jubiler, czyli ulepszamy Naszyjnik, jeżeli mamy naszyjnik +5 i mamy trochę szczęścia ulepszy nam do +7, to już jest jakieś osiągnięcie :).

Robimy tak, dopóki nie ulepszy nam jakiegoś przedmiotu do +8/9.

Jeżeli robimy DT obydwoma postaciami szybciej "podkujemy" nasze rzeczy na sprzedaż.

W razie, gdyby zabrakło nam przedmiotów do ulepszania znów możemy "skoczyć" do groty :)

Zrobienie DT to kwestia 30 minut, jeżeli robi to większa ilość osób niż Ty i Buff, myślę, że nawet 15-20.

Zarobek w taki sposób jest bardzo opłacalny, a za razem nie zabierający dużo czasu...

Mając szczęście możemy jednego dnia nawet 2 rzeczy "wkuć" na +8/9, oczywiście przy odpowiednim poświęcaniu czasu.

Do groty V1, nie potrzebujemy skili na P. Najważniejsze jest abyśmy mieli te bony, które wymieniłem oraz buffa z dobrymi skilami. Sam zarabiałem tutaj, jak miałem Czarowane na g2, Strach na g1.

Wiadomo, im bardziej rozwinięte umiejętności tym łatwiej nam zarabiać :)

Dlaczego ten sposób ?

Ponieważ ten sposób nie jest wymaga od nas dużej ilości czasu, jak inne sposoby. Sam na tym sposobie dziennie wyciągałem ~150-200kk przy dobrym szczęściu. Przy tej wersji zarobku trzeba być cierpliwym jak spali 3 razy pod rząd za czwartym ulepszy, nie musimy poświęcać za dużo yang, na ten sposób, co jest równoznaczne z tym, że będziemy bardzo dużo na +, gdyż potki nie są drogie :)

A teraz Krwisty Kamień, jest tani. Teraz jest okres trwania Tomboli więc możemy wylosować Krwisty.

? Copyright Specjalnie dla MPCForum.pl

YouTube, zastrzegam sobie kopiowania na inne fora !

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Można tez kupić takie itemki +4 do +6 za grosze i kuć do +9 nie mając 75+ i bufa skile g ;))) Wystarczy 40 lvl i ktoś kto Cię zabierze do kowala.

Opublikowano

Ja napisałem tutorial, nie skopiowałem go. To, że zrobił i wstawił go inny autor na youtube, to nie znaczy, że od niego "zerznołem" ..

Dużo osób za ten sposób, skąd wiecie, może on od kogoś skopiował ?

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Ale ja nie widziałem do tej pory takiego poradnika, jedynie na tym filmiku co podałem. A ty praktycznie napisałeś do samo co on w filmiku mówi i przywłaszczasz sobie poradnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...