Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aftermath

MentosssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro już posiadasz premium, to powinieneś wiedzieć, że dodatek Aftermatch jest udostępniany na PC 4 Grudnia. Dzisiaj jest 3 Grudnia, dlatego nie możesz dołączyć. Jutro, prawdopodobnie po 11 przed południem oficjalnie zostaną otwarte serwery Aftermatch.

@ Polecam naukę czytania ze zrozumieniem, bo ostatnio coraz gorzej z tym...

Opublikowano

na stronie battleloga jest napisane że premiera 3 grudnia i powiedz mi jedną rzecz...Czemu ludzie grają na serwerach dla PC gdy jest premiera 4 grudnia?Widać wyraźnie na SS

Opublikowano

na stronie battleloga jest napisane że premiera 3 grudnia i powiedz mi jedną rzecz...Czemu ludzie grają na serwerach dla PC gdy jest premiera 4 grudnia?Widać wyraźnie na SS

Przeczysz sam sobie...

Widać tylko że ludzie są na serwerach,nie grają ,tylko są w stanie łączenia się z serwerem,nawet im się mapa nie wczytuje.

/link poza MPC

Opublikowano

Przy łączeniu z serwerem wyskakuje im to samo, co tobie na SS, jednak przy łączeniu jest coś takiego jak "rezerwacja slotu", przez to widać, jakby ktoś był na serwerze, jednak tak na prawdę nikt, poza członkami zespołu DICE nie wejdzie przed premierą na serwer z dodatku, który oficjalnie nie wyszedł.

Opublikowano

Pewnie chłopaki z DICE coś testuja ;) jutro z rana będziesz mógł grać. Ale DICE sie zesrało z tym dodatkiem -.- Nie mam premium a musze pobierać DLC które waży 4 GB i do tego nic dla mnie nie daje (gram na podstawce + B2K)

Opublikowano

No bo pewnie to są ci z dice albo inni którzy testują dodatek przed premierą, przecież te wszystkie trailery/gameplay'e nie biorą się znikąd.

Opublikowano

No to jest właśnie tester dodatku, zobacz że ma już zrobione zadania z kuszą, np: "Wygraj 3 rundy w trybie Szabrownik"

A jak ma ją odblokowaną to może używać na każdej mapie.

Opublikowano

Skąd wiesz, że tester a nie normalny gracz? Grałem w szabrownika na PS3 i to jest tak jak podbój tylko nie masz broni i musisz szukać i normalnie punkty na mapie przejmujesz, nic trudnego.

Opublikowano

Skąd wiem że tester? Bo żaden zwykły śmiertelnik nie miał jeszcze szans grać w aftermath na PC, tylko ludzie którzy mają kontakty w dice, nie muszą być to pracownicy ani twórcy gry..

Opublikowano

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654490071407281/

Być może też dlatego ma teraz dostęp do kuszy. Ale co to komu da, że kilka godzin wcześniej zagra czymś, co za kilka godzin będzie mieć spora liczba graczy?

Opublikowano

AM dla premium dziś będzie o 10 (z tego co wiem) a z tą kuszą to podobno jest jakiś bug dzięki któremu ludzie już zrobili zadanie na kuszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...