Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Token ads

blottedscience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. Wchodzimy na stronę warrocka : http://en.warrock.nexoneu.com/

2. Logujemy się na konto.

3. Najeżdzamy na " Shop ".

4. Wybieramy " Charge Nexon Cash ".

5. Wyskoczy wam możliwość wybrania np. przelewu, smsa itd. teraz klikacie: Offer Payment, zaznaczacie " TokenAds ".

6. Wypełniacie reklamy!

7. CIESZYCIE SIĘ DARMOWYMI NEXONAMI!

Opublikowano

wszystko zależy od rodzaju reklamy..

reklamy mobile wypełniasz przez sms,są reklamy do rejestracji na pewnej stronie czy też za obejrzenie filmiku.Wszystkie informacje masz zazwyczaj podane przy podawaniu reklamy na forum ;)

Opublikowano

No ale wchodze w reklamy mobile, wybieram bramke sms i co dalej? gdzie mam wysyłac te smsy?

No... wysłałem sms i teraz tylko mi ściąga kase. nie mogę tego zatrzymać chociaż wysłałem sms o anulacje usługi...gówno prawda

Opublikowano

No ale wchodze w reklamy mobile, wybieram bramke sms i co dalej? gdzie mam wysyłac te smsy?

No... wysłałem sms i teraz tylko mi ściąga kase. nie mogę tego zatrzymać chociaż wysłałem sms o anulacje usługi...gówno prawda

Ehh , rób to na takim numerze gdzie nie masz pieniędzy najlepiej ;) Tam gdzie masz , będzie ci pobierało ~6zł 3 razy w tygodniu . :( A tak to dochodzą ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...