Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zezwolenie na "ad fly" dla twórców.

piotrek54PL

Ankieta  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za pozwoleniem twórcom na u?ywanie adfly ?

• Tak
      1
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycję, która napewno zachęciła by twórców hacków, botów, programów na zamieszczanie ich na mpcforum. Jak wiemy po zamieszczeniu w poście linku do "ad.fly" zmienia on nam się na "makinwaslubi" a nasz temat ląduje w koszu.

Tak więc sugeruję:

Zezwolenie na używanie linków do ad.fly tylko w podczas publikowania stworzonego przez siebie programu.

Jeśli ktoś zrobi swój link ad.fly podczas publikowania czyjegoś programu , temat tradycyjnie do kosza.

Osobiście bardzo mnie by to zachęciło do tworzenia dla mpc, bo narazie nie mam po co to robić - co z tego będę miał ?

Opublikowano

Nie, jeśli nie robi tego bezinteresownie to niech nie robi w ogóle. Poza tym mało który twórca sam tutaj publikuje swój program (warty pobrania).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

nie.

Gdyby Twórca chciał zarobić, robił by więcej wersji swojego czita, i jeśli ktoś by chciał to by kupił.

ew. linki do swojej strony na której miałby reklamy.

@down

a jak myślisz że jest z Twórcami cheatów?

Pointery są w necie, tak samo skrypty, jedyne co to skleić to w kupe.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W dziale mc zauważyłem wiele osób, które tworzą "swoje" mody, oczywiście bardzo często (prawie 90% przypadków) jest takich, że "twórca" moda wcale nim nie jest. Nie.

Gość SynekMTG
Opublikowano

Nie chociażby dla takich przykładów co podal Botanic.

Opublikowano

Ciężko byłoby odróżnić kto jest prawdziwym twórcą moda, cheata, bota etc. Użytkownicy wstawialiby cudze dzieła jako swoje i zarabialiby na tym jeszcze pieniądze. Niektóre reflinki prowadzą również do stron, gdzie trzeba np. wysłać SMS'a, aby pobrać dany plik, a nie takie jest założenie MPC. To ma być forum, gdzie każdy użytkownik będzie mógł pobrać co tylko chce jedynie za cenę rejestracji.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...