Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]PBE

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdy chce się zarejestrować na PBE i zmieniam region by się zarejstrować to pisze mi że mam wybrać najbliższy region ale nic mi tam nie wyskakuje pomocy. jeżeli ktoś może to założy mi konto bo możliwe że to u mnie coś.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

tyle że od tamtej informacji mineło 2 miesiące i nie wyrzuca do tamtego tematu - czyli można

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ale jeżeli nie przełancza na tamten temat ??? wydaje mi się że można gdybyś sprobował zmienić region jak ci sie uda to napisz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

moge ci jedynie oddać moj 15 mam jeszcze 30 i 22 ale ich nie :D ok proszę zamknąć teamat a jeżeli chcesz się wymienić za tego 15 to na pw.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...