Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaTr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Witam

Mój problem polega na tym że w czasie gry wejdzie sie na różnych mapach w np: Gas (granat) to robi się na chwile czarny ekran po wyjściu z niego jeszcze on chwile pozostaje czarny tak jak na np: Capin Forever w trybie Zoombie jak wyjdzie sie za drzwi na ten teren skazony to jest czarny ekran a jesli wroce jakims fartem do domu to znika po chwili...

Prosze o szybka pomoc jest to uciążliwe. :(

Tu jest film przedstawiający ten problem :

Komputer spełnia wszystkie wymagania gry.

12.gif

Jeżeli ci pomogłem kliknij w przycisk +

Opublikowano

Najnowsze sterowniki do karty graficznej ściągnołem wczorej i to samo a DirectX mam 11.

Nie przypadkiem wykrywa ci kartę zintegrowaną, a nie normalną? Zobacz

Jak to zrobic i gdzie sprawdzić opiszesz szczegółowo?

12.gif

Opublikowano

ja tak miałem z WarRockiem a powód był taki ze miałem starą instalke WR pobierz nowa z oficjalnej strony

Opublikowano

ja mialem podobny problem,i bodajże Piecu podesłał mi link z programem który pobrałem i zaczeło mi wszystko normalnie chasac.tylko nie moge znaleść tematu a nazwy programu nie pamiętam

Opublikowano

Jak byś coś jednak znalazł to podeślij mi.

Był bym wdzięczny :)

12.gif

Opublikowano

Nie zmienisz pewnie ma zintegrowana czy tam nawet 100% ja mam tak samo musi poczekać aż będzie miał normalna. jedynie modyfikacja plików zostaje tez

Opublikowano

Noi na nic zrobiłem reinstalke całej gry z oficjalnej strony oczywiście i nic.Przez Game Boostera 3 spróbowałem ale nie chciał mi się załączyć Combat przez ten porgram.:(

12.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...