Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Straszne lagi

TheEDN98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie Black Ops, lecz mam straszne lagi, na najniższych detalach i w rozdzielczości 800x600, a w COD MW3 gram sobie na 1280x720, na średnich detalach i mam 40-50 fps. Czym może to być spowodowane, bo mam straszną chrapkę na Black Opsa i bardzo bym chciał zagrać. Z góry dziękuję.

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Black Ops ma znacznie wieksze wymagania niż MW3, silnik z MW3 byl uzywany tez w poprzednich czesciach, a w BO został użyty nowy, bardziej wymagający silnik.

Opublikowano

@UP Pierdolisz. Silnik nie został wogóle zmieniony. pozatym co to wnosi do tematu?

w black ops jest więcej obiektów na mapie niż w innych częściach...

Opublikowano

@UP Ale to wszystko lata na TYM SAMYM SILNIKU -.- Jedynie w BO ten silnik został podrasowany. To nadal ten sam silnik. Poza tym różnic i tak wielkich nie ma.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam laptopa, a specyfikacja jest tutaj: http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Asus-X61G.16052.0.html

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

Opublikowano

karta grafiki 256 mb to nie dużo. MW3 jest bardzo słabo zrobione graficznie wszystko takie rozmyte.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

No to chyba sobie nie zagram w BO. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...