Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] obejście

Muminv1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem odnoście mojego konta.Rok temu zbugowałem kase na -33 000.000. Mam tam ponad 30 LF3 dobre wyposażenie . Lecz jest taki mały problem ze mam kapsułke ;/ bo po tym bugu zabrali mi golca oraz wszystkie drony i i napisali ze mam sobie radzić sam. Mam konto na 1 globalu 14 lvl ;/.

Może mi ktoś napisać co mam z tym zrobić ? Jak nabić kwote na + ???

Opublikowano

No właśnie chodzi o to ze jak mam na -kredyty to ani nie kupie amo ani nawet statku jakiegos. ;/;/ a kapsułką sie nie oplaca.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

No właśnie chodzi o to ze jak mam na -kredyty to ani nie kupie amo ani nawet statku jakiegos. ;/;/ a kapsułką sie nie oplaca.

Skylab.

Opublikowano

Możesz kupić kredki, kupisz np. za 5zł(nie wiem jakie są ceny, strzelam) 50mln kredek i git;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Up myśl trochę. Jak ma kupić kredki ? Skoro ma na - to nie dojdzie do klanu abo jest stawka na wejście ! Miałem podobny problem ale miałem 550 mln kredek na minusie i sobie poradziłem ; ]

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Oczywiście

:) . Miałem wtedy golca. Poleciałem na baze 5-2. Miałem Profi design. Wysłałem Kilka SMS'ków na urke. Robiłem transporty złotka ze skylabu 3200 szt. I sellałem po 1050 za szt bodajże. Bo na piratach jest drożej. I tak odrobiłem. xD

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

<facepalm> Sms'y na urkę;d

Niby nie pomyślałem, że nie może on dojść do klanu, ale żeby eski słać?:D

To już lepiej byłoby wybocić urkę(albo na boxy po 2-3h dziennie, albo alieny a x2 bić).

Opublikowano

Człowieku 550 mln na boxach ? Pozdro wybocisz max 3mln kredek na dzień na boxach a jak niby miałem kupić ammo za które bot bił by alieny

-.- ? Ty jesteś facepalm bo nie myślisz za nim coś napiszesz. Kolega się pytał jak ja to zrobiłem wiec ja pisze o swoim przypadku i dla mnie to rozwiązanie, które podjąłem było najlepsze. :)

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Myśl trochę teraz Ty...

Nie chodzi mi o Twój przypadek, a kolegi z tematu i nie o wybocenie tych kredek na boxach, a bocenie urki na szybkie transporty na boxach(+ coś tam zawsze normalnie wpadnie)...

A najlepsze rozwiązanie to ładowanie kasy w grę? Pozdro... Sam władowałem eskami +/- 1,2k kasy(mixplus) i teraz żałuję, bo zamiast tego mogłem sobie lepiej jakieś gry typu bf3 itd... pokupować(2x drożej, ale gra na stałe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...