Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dodanie serwera hamachi do moda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram na serwerze prywatnym hamachi o nazwie Tinesha. Linka do prezki http://www.mpcforum.pl/topic/779182-tinesha-hamachi/ . Chciałbym wgrać go do kamermoda. Dodaje wszystko robię ładnie, loguje się wybieram postać, postać tupie i... tu właśnie jest problem. Gdy postać tupie wywala do menu. To już 5 serwer hamachi na którym próbuję zagrać przez kamermoda. Pomoże ktoś dodać mi go do kamermoda, aby działał i nie wylogowywał podczas logowania? Lub podpowiedział jak zrobić takiego kamera z serwerem?

Jeżeli nie ten dział to przepraszam, ale nie wiedziałem, gdzie to zamieścić i proszę nie spamować w poście "Nie ten dział" itp.

Z góry dziękuję za pomoc, będę wdzięczny.

ASCARIAL: 30+ | ON-line

Opublikowano

Proszę pomóżcie z tym! Albo napisz mi ktoś na tego serwa bonusswitchera bo te co sa to strasznie lipne potrzebuje takiego jak kamer ma ;/

Opublikowano

Donger opisałem sytuacje widać że nie czytasz. Mi chodzi o dodanie serwera hamachi do moda nie dedyka. A podczas wchodzenia na serwer hamachi przez moda wylogowywuje i dlatego napisałem tego posta. Ale jak widzę nikt nie potrafi mi udzielić trafnej podpowiedzi/odpowiedzi. ;( JBC Przerzuciłem się na serwer Boardmt2 hamachi i tam też taki problem występuje;/ Pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...