Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą

marcin0977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak, sciagnalem gre i jak juz sciaganie doszlo do konca wyskoczyl mi jakis komunikat "??????????????" i bylo do nacisniecia TAK lub NIE, wiec nacisnalem tak zaczelo sie cos pobierac w bardzo wolnym tepie ale musialem konczyc i to zgasilem. a teraz gdy wlaczam instalke to komp mi sie tnie jak ... a instalacja sie nie wlacza ani nie ma zadnych bledow ;/ a jak wlaczam sciaganie jeszcze raz to leci od nowa... prosze o jakies pomysly.

@edit

Jednak dalo sie wlaczyc dalsza czesc sciagania ale rano pobieralo sie chociaz z predkoscia 20 kb a teraz 1... Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego tak wolno sie pobiera... i czy duzo to zajmuje? ;/ boze... mam dosc.. predkosc spadla do 0.03 kb :(

krjdehrjh.png

Opublikowano

Wiec tak, sciagnalem gre i jak juz sciaganie doszlo do konca wyskoczyl mi jakis komunikat "??????????????" i bylo do nacisniecia TAK lub NIE, wiec nacisnalem tak zaczelo sie cos pobierac w bardzo wolnym tepie ale musialem konczyc i to zgasilem. a teraz gdy wlaczam instalke to komp mi sie tnie jak ... a instalacja sie nie wlacza ani nie ma zadnych bledow ;/ a jak wlaczam sciaganie jeszcze raz to leci od nowa... prosze o jakies pomysly.

@edit

Jednak dalo sie wlaczyc dalsza czesc sciagania ale rano pobieralo sie chociaz z predkoscia 20 kb a teraz 1... Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego tak wolno sie pobiera... i czy duzo to zajmuje? ;/

krjdehrjh.png

Pewnie net Ci pada, albo coś robią na stronie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

moze mi ktos napisac ile to zajmuje to co sciagam w tej chwili? bo jak mam to sciagac 7h to sobie wole na noc wlaczyc... sciagal to ktos wgl czy cos robie zle???

Opublikowano

moze mi ktos napisac ile to zajmuje to co sciagam w tej chwili? bo jak mam to sciagac 7h to sobie wole na noc wlaczyc... sciagal to ktos wgl czy cos robie zle???

3GB ma i dobre pobierasz.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...