Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]VirtualPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device"

Takie coś mi wyskakuje w VirtualPC przy tworzeniu serwera...Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Pliki z Emperiusa

http://www.mpcforum.pl/topic/770060-dlpliki-emperius-od-layos/

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

@up wiesz co ty wogóle mówisz ??

Postaw serwer na VirtualBox. Napewno ci zadziała

Opublikowano

Hmm instaluje tego VirtualBox'a i wywaliło mi error,że VirtualBox nie przeszedł trybów zgodności z Xp czy jakoś tak...Niby moge kontynuować instalacje ale może to zepsuć system...

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Wybierz VB pod XP poszukaj bo na głownej stronei jest tylko dla visty/7/8 wiem ze jakis japończyk przekonwertował na XP poszukaj dobrze

Opublikowano

No nie wiem,wole nie ryzykować uszkodzenia systemu :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Nic Ci nie uszkodzi, tylko po prostu jakieś biblioteki się nie zgadzają i wywala takie błędy.

JA u siebie mam i jakoś wszystko ładnie śmiga. Dodatkowo VirtualBox jest bardziej optymalny niż VirtualPc ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Co nie ryzykować? To tylko taki komunikat. Użyj Virutal Box'a albo nie zdawaj pytań. Bez urazy.

Virutal Box to jedyne dobre narzędzie i najlepsze. Żadnych Virtual PC Microsoft..

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

FATAL: No bootable medium found! System halted

Taki błąd mi wyskakuje w VirtualBox....

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Wyłącz Antiwirusa/ Zaporę. Przez to blokuje ale nie pamiętam czy dokładnie ten błąd dotyczy tego.

Możliwe,że jest dysk uszkodzony albo źle podajesz ścieżkę.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Wszystko wylaczone.Mozliwe ze zle podalem sciezke,nie ogarniam tego VirtualBoxa bo nie mam do niego poradnika...

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

A do czego Ci tu poradnik... Jeśli już napradę masz takie błędy w systemie to jedynie ratuje Cię reinstalacja systemu, jeśli zdecydujesz się na instalację to wybierz Win7 z SP1 :)

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

@UP

Hmm do czego poradnik? Może do postawienia serwera?!Ja nie umiem postawic serwera bez poradnika,to mial byc moj 1 serwer...

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Other-->Next-->daj ram-->An existing Virtual Hard Disc-->Podajesz localizacje-->Next

Poprostu zla masz localizacje tego komputerka <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...