Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]problem z grywalnością

kluczyk2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ma 2 problemy 1.gdy gram dość często robi mi się jedno kolorowy ekrani nic niewidze 2.kiedyś gdy uruchamiałem lola ekran już nie był w trybie fullscren i nie moge go na to zrobić więc podczas gry która zawsze jest na fullscrea mam lagi pomocy!(sory za orzo musze się śpieszyć)

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

Czyli musisz grać na okienku tak? Nie rozumiem pytania, ale to co zrozumiałem to pisze

1. Zaktualizuj stery do grafiki

2. Wejdź w ustawienia grafikę i zmień z okno na pełny ekran

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Twój pierwszy problem to tzw. artefakty, powstają np. w wyniku przegrzania karty graficznej.Co do drugiego problemu to poszperaj w ustawieniach graf.

co do tego jest jakiś sposub na zażegnanie tego problemu?
lo6i.jpg

Opublikowano

nie lubie gdy ktoś wypomina mi błędy tego typu zdaniami-_-.powracając do pytanie jest na to jakiś sposób?

lo6i.jpg

Opublikowano

Masz, tu jest wszystko

http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Artefakty_-_co_to_jest_i_jak_temu_zaradzic.-2623.html

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

mhm to jednak nie mój problem ponieważ jak tam czytałem pojawiają się wzorki u mnie robiś się tak zwany blackscren lecz nie jest biały tylko raz różowy raz zielony czym to może być spowodowane?

lo6i.jpg

Opublikowano

tak świetny pomysł będe kupował nowy komputer żeby zagrać dla rozrywki-_- szukam sposobu typu kop nowy dysk poszperaj w systamie a nie odrazu działalność ostateczna-_-

lo6i.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...