Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Resident Evil Operation Raccoon City

eVoquen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ziomy :P

Przejdźmy od razu do głównego problemu. Po uruchomieniu gry pierw normalnie loga wyskakują ale jak już mam Ekran startowy nie wiem jak to nazwać po prostu to przed menu, to pierw się loguje do Windows for games potem wracam do ekranu start. wyskakuje mi :post-682522-0-01649600-1354540369_thumb.png daje ok potem znika mi "Naciśnij spację" i nie mogę iść dalej.

Nie wiem czemu po 1 włączeniu gry mogłem iść dalej, próbowałem reinstalacji czyszczenia kompa CCleaner'em.

Jak możecie mi pomóc to proszę :D dam 5 na profku i lajkne ;d

Opublikowano

1. Gra kupiona czy ściągana?

2. Uruchom jako administrator (jeśli masz Viste lub Win7) przy wyłączonym antywirusie ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

1. Tak .

2. Mam XP a przy off antywirusie spróbuje i napiszę czy coś dało czy nie (Jestem na koncie administratora).

@Edit

Nie idzie ;p a i powiem że te "Naciśnij spację" zanika powoli jak by miało zniknąć ale potem jak by się zacina ale mogę ruszać myszką i widzę jak to coś cię rusza na tle ;p

Opublikowano

i kolejny error : post-682522-0-88713600-1354641340.jpg GTFO Problem ... mój komputer to szit ... może ściągne najnowsze sterowniki z NVIDIA ?

Opublikowano

Tak, ściągnij. Przeskanuj również komputer i przeczyść CCleaner'em. Masz konto administatora?

PS. Gra kupowana czy ściągana? Bo robi to różnicę w plikach.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ze steama czyli kupowano-ściągana ;d konto administratora mam,

i "jezuu" gdy mam pobrać już sterowniki pisze "Program NVIDIA Smart Scan wymaga najnowszej wersji środowiska Java

Kliknij ikonę ?Java?, aby rozpocząć instalację środowiska java java-logo.png " za bardzo nie czaję ale mam Jave ver 7 up 9 a komputer się skanuje i zaraz przeczyszczam kompa ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...