Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jaki smartphome wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam za niedlugo konczy mi sie umowa mojego samsung c3050 i bede kupywac nowy smartphone jaki mi polecacie ?? wymagania procesor min 1.5ghz

dotykowy ekran dobre glosniki i oczywiszcie android..... szukalem ale nic nie znalazlem wiec prosze was o odpowiedz

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

min. 1,5GHz? Chyba sgs3 nie ma nawet 1,5 tylko 1,4x4.

Chłopie na płynne działanie telefonu wystarczy 1GHz, może obniż wymagania i podaj budżet, wtedy będzie łatwiej coś dla cb wybrać

Opublikowano

budżet 1tys 1ghz dobre glosniki i android ewentualnie jesli da sie przerobic na androida

to ciekawe ze nie ma fona z 1.5ghz jest htc sensation XL wiec napewno sa

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

ref

Opublikowano

Ja nie napisalem, że takich nie ma, bo są. :)

np. LG 4XHD, który właśnie tutaj Ci polecę, za 1000zł można znaleźć dobrą używkę.

I odświeżaj co 24h...

Opublikowano

ale chodzilo o nowy i teraz sie okazalo do 800zl

Opublikowano

hmm fajny fon ale za slaby procesor gta 3 by nie pochodzilo...

Opublikowano

No to zmniejsz budżet do 50zł i daj jeszcze większe wymagania.

Za 800zł nic lepszego od Ace2 nie znajdziesz! Może wyrwiesz Xperię U...

Opublikowano

Co ty piepszysz, GTA 3 smiga bezproblemowo na jednordzeniowym snapdragonie (Qualcomm MSM8255) z grafika Adreno 205 wiec nie masz sie o co bac. Na dwurdzeniowym bedzie tym bardziej chodzilo.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

A ja bym Ci proponowała jednak się przełamać i kupić np. używkę s2. Za 800 zł spokojnie znajdziesz telefon w świetnym stanie, który długo Ci posłuży. Amen.

Opublikowano

Koleś, najpierw trzeba dorosnąć do smartphona, przynajmniej tak mi się wydaje. To, że nie pójdzie jakieś GTA 3, (które chodzi nawet na stocku w budżetowym LWW przy 30FPS+), to nie znaczy, że telefon jest kiepski... każdy telefon jakiś potencjał ma. Poza tym i tak nie będziesz w to grał, bo szybko Ci się znudzi macanie ekranu przy niezbalansowanym poziomie trudności portu . Bierz Galaxy Ace 2, 2 rdzenie wystarczą Ci jeszcze na 2 lata co najmniej, ekran bez fajerwerków, ale jak nie chcesz O/C robić to będzie w sam raz ;>. Nic innego, nowego w tej cenie nie znajdziesz, może którąś z nowych Xperii, ale one tylko designem się pochwalić mogą, wydajność nadal (oprócz 2-3 modeli) na poziomie Xperii 2011.

Opublikowano

ZTE Grand X in ma procek 1.6 GHz jednordzeniowy. Sam go w przyszłym tygodniu kupuje.

Opublikowano

No coś lepszego to jeszcze Galaxy Advence... 4 cale, AMOLED etc. poczytaj sobie dokładną specyfikację.

Ace 2 i Advance mają te same procesory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...