Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaka postać do jungli.

FaceBusterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Mocnym CC do jungli.

Preferuję: Alistar, Amumu, Malphite

Witajcie. Na rankedach solo q. Wolę chodzić na topa, lecz w naszym teamie 5v5 Chodzę do jungli, i potrzebuje junglera z bardzo mocnym CC, jak Alistar, Malphite, Amumu, etc. Zastanawiałem się nad Skarnerem. Chodzi mi o tanky jungler, nie zależy mi na dużych obrażeniach lecz dobrym aoe oraz Hard CC

xxx

Opublikowano

Maokai, Nautilius, Cho Gath

• tankowaci
  • tona cc
  • Mao ma chyba najlatwiejsze ganki w grze
  • Nauti nawet bez itemow duzo bije
  • Cho true dmg ala smite

No i Skarner to tez dobry wybor, flash z ulti przed tf przeciaga szale na twoja strone.

Opublikowano

ja preferuje xina z buildem na adc (wiem ze ludzie krzywo patrza na to ale jak tank splywa na combo to otwieraja mu sie oczy:D)

Opublikowano

Cho gatha mam, i nie wiem po co ktoś tutaj wypowiada się na temat xina i to full ad, który jest gównem pod full ad, gdyż pod offtanka może mieć 250 ad i mordować..

Bardzo bym prosił o propozycję "trudnych postaci" oraz snowballowych, uwielbiam grać postaciami tego typu.

xxx

Opublikowano

Xin ma fajne ganki, podrzut, slow , i jeszcze ten ult. Więc polecam Ci go. ;) Nie jest drogi (3.1)

Opublikowano

mao kai , nocturne , skarner, lee sin

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...