Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ściny

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 3 dni temu na średnich jechałem ustawieniach, a teraz na maks minimalnych sie ścina jak ... Co jest ? :P

. .

Opublikowano

Może masz włączone jakieś programy? Popatrz. Ja polecam Ci zainstalować ten oto program:

http://www.tuneup.pl/?x-rest=&gclid=CKW9xvT5_bMCFYq7zAodEBQAWg

Jest on super, wyłącza zbędne programy itd.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Pytanie co robiłeś przez te 3 dni? Zasyfiałeś kompa w jakiś sposób? Instalowałeś usuwałeś? Sam najlepiej będzie jak do tego dojdziesz. Na początku co moge poradzić to defrag dysku. Aha i powiedz co najbardziej obrywa przy tym jak grasz i sie ścina dysk procek ram? itd

32354141673387527780.png

Opublikowano

Hmm, wręcz przeciwnie usuwałem więcej, zainstaowałem tylko MyBrowsersCash x:D Ale wlasnie laptop mi sie przegrzewa strasznie do 70C dochodzi jak gram

. .

Opublikowano

No to procek. Czyli defragmentacja dysków nic tu nie da. Usuwając też możesz narobić szkód tyle co instalując. Mogłeś wywalić jakieś komponenty które poprawiały prace systemu grafiki procka itd. Skoro Ci się przegrzewa to albo jakiś program go mocno przeciąża, albo coś jest z niem nie tak. (czyt popalone syki walnięty wentylator).

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...