Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{p} Boosty przez sms.

szukamczita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałem zakupić symboliczne 500 bost za sms wszystko ładnie gra pobrało mi już 3.69 gr, a tu komunikat wyślij sms PAY na ten i tamten numer.. wysłałem i co się okazuje? ,że ja juz pieniędzy nie mam bo miałem 5 zł zostało 1.31 gr... no i ani kasy ani bostów nie mam dlaczego?...

Opublikowano

Witam dziś chciałem zakupić symboliczne 500 bost za sms wszystko ładnie gra pobrało mi już 3.69 gr, a tu komunikat wyślij sms PAY na ten i tamten numer.. wysłałem i co się okazuje? ,że ja juz pieniędzy nie mam bo miałem 5 zł zostało 1.31 gr... no i ani kasy ani bostów nie mam dlaczego?...

Na pewno zrobiłeś wszystko dobrze? Po wpisaniu numeru otrzymujesz SMS z tym co masz wysłać. Po wysłaniu powinna się uruchomić opcja KONTYNUUJ czy coś takiego.

Może nie dokończyłeś tego?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

My nic ci na to nie poradzimy. Zgłoś to:

help.ea.com

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zrobiłem to pożarło mi kasę, dałem kontynuj i kazali jeszcze raz wyśłać pay na dany numer i nic.. bo już kasy nie miałem..

w SMS masz ich numer przedzwoń tam i powiedz co i jak
Opublikowano

Doinformowałem się trochę i EA nie odpowiada za błędy w transakcjach, a jedynie gdy otrzymasz informację, że było ok, a nie dostaniesz forsy. To musisz zgłosić na stronie

boku.com/help

Niestety do tego przyda się znajomość angielskiego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

czyli jednym słowem raz dają raz nie ;3 zżeracze pieniędzy! dzięki wszystkim.

Zadzwoń pod numer podany w sms -.- 5 dni w tygodniu do 17:00 zawsze dochodzi kasa. Jak dobrze zagadasz może rekompensatę dostaniesz.
Opublikowano

Temat można już zamknąć ;]

Jeśli Ci się nie udało to spróbuj to aż do skutku ,

Bo jak Ci boostów lub pieniędzy nie zwrócą lub oddadzą to

jest Kradzież ;]

sygnaturanem3sis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...