Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Twoje Bronie Czasem Strzelaja Wolniej?

kamilekcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej hej.

dzis rano na BG moja bron strzelala masakrycznie wolno jak desert eagle a to byl famas :blink: (moze trache przesadzam ;p)

dzieje sie tak gdy w systemie sa niepotrzebne smiecie ktore tylko zmulaja komputer.

Oto moj sposob ktory wymyslilem sam LINK DO PORADNIKA YOUTUBE

sposob jest banalny kazdy mogl go wymyslec jednakze ja go tutaj zamieszczam w formie poradnika dla tych ktorzy nieznali tego sposobu. [ < ale to zawile :P]

gri12.jpg

I AM THE GRIMMJOW JAGGERJACQUEES REMEMBER MY NAME SHIMNIGAMI

beztytuufdr.jpg

kontakt: mam w scianie

Opublikowano

heh stary wielki + xD masz u mnie 5*

nie sprawdzalem tego jeszcze czy wr szybciej dziala ,ale komp chodzi 5x szybciej ;D

5*

Opublikowano

kurde przez przypadek usunolem Oo meee :( moglby ktos podac linka do tego albo wstawic to ?? BLAGAM

EDIT: chodzi o instalke

EDIT2: albo co kolwiek xD

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano

jak ktos chce zaoszczedzic okolo 300-400mb pisac na gg3581040 a dam wam tutka lepszego o hmm... 3-4x ;] naprawde dziala. Z athlona 2200+ 1.8ghz i 512 ram latam w warrocku na high detale i ani 1 laga ;p

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->