Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dzieciarnia na balantia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzę tam nic oprócz 2 napalonych dzieci. Mocnych w internecie.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Bądźmy szczerzy..

Oczekujesz że w Metina będą grać 30 latkowie ?

Tak to teraz jest.

Prędzej ktoś Cie wyzwie od chujów lub obrazi twoją matke niż pogratuluje itemka albo wygranego PvP :)

Takie czasy.

Czasy metka 2007/08/09 mineły.. a kurwa szkoda :)

Pozdro dla kumatych.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Ci co pisze ze jestem 15 letnim dzieckiem sa w bledzie ;] Jestem starsznie nerwowy dlatego tak pisalem.. nie lubie jak ktos kozaczy w necie.. jak byl taki cwany to mu napisalem ze mozemy sie spotkac to uciekl .. tak jak mowilem hejty zawsze poleca :) ale lata mi to kolo dupy. Widac ze jedynie 2 panów up jest ogarnietych bo reszta to tak samo jak Dobre czyli dzieciarnia :)

9gm1.jpg

Opublikowano

Nie. Pie*dola mnie komentarze, a szczegolnie twoje... mowilem ze wyjebane mam na hejterow czyli na takich jak ty ^^. wstawilem tylko to po to aby pokazac kto gra na tym serwerze. A ty myslisz ze jeb*iesz glupi komentarz i dostaniesz lajki ?

9gm1.jpg

Opublikowano

Masz dziwny tok myślenia , spotkałeś jednego chłopaka z podstawówki i chcesz nam przekazać że pół servera jest na jego poziomię ? proszę cie.

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Nie. Pie*dola mnie komentarze, a szczegolnie twoje... mowilem ze wyjebane mam na hejterow czyli na takich jak ty ^^. wstawilem tylko to po to aby pokazac kto gra na tym serwerze. A ty myslisz ze jeb*iesz glupi komentarz i dostaniesz lajki ?

ja tylko i wylacznie wypisalem prawde ;]

Opublikowano

Masz dziwny tok myślenia , spotkałeś jednego chłopaka z podstawówki i chcesz nam przekazać że pół servera jest na jego poziomię ? proszę cie.

to wejdz na server i zobacz co tam jest ;]

nie zobaczysz tego po 2-3h grania lecz po tygodniu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...