Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Plików tej stronki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy jest może czy była opublikowane pliki takiej o to stronki ?

http://catalyst.fwl.pl/Catalyst/index.php?s=Ranking_G

Za Odpowiedz daje 5 w profku i like

658nwg.png

Pomoglem?

Liczę na Like!

Opublikowano

Koleś nikt ci tego nie da bo ja robiłem z arymanem więc watpię żeby ktos ci to udostępnił.

A tak a pro po w jakimś tam temacie udostępniłeś moje tło logowania z clienta nawet nie zapytałeś o zgode.

A teraz chcesz nam podpierdolić stronkę ??

Opublikowano

Koleś nikt ci tego nie da bo ja robiłem z arymanem więc watpię żeby ktos ci to udostępnił.

A tak a pro po w jakimś tam temacie udostępniłeś moje tło logowania z clienta nawet nie zapytałeś o zgode.

A teraz chcesz nam podpierdolić stronkę ??

Pytam .

658nwg.png

Pomoglem?

Liczę na Like!

Opublikowano

NO to raczej nikt ci nie da no chyba że shackuje za kase i pojdziecie do więzienia bo moge to zgłosić za kradzież

Opublikowano

KalneR Sory memory ale z tego co wiem Deco Taką stronę zrobił i twoja nic się nie różni od tamtej więc prędzej ty możesz mieć problemy od DeCo .Dziękuje Dobranoc.

Opublikowano

Jest to stary szablon 4Story. Jest jedynie edytowany przez tego całego KalneR'a i Aryman'a i pewnie oskryptowane przez nich ale nic więcej. Wystarczy sobie porównać ze stroną serwera paradisemt2 gdzie jeżeli się przyjrzycie zobaczycie sporo podobieństwo. Oraz tutaj jest nawet ss gotowego designu :

tylko jak widać strona Catalyst jest edytowana , to wszystko.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Po pierwsze ani wy , ani deco , ani nawet paradise nie jest autorem tej strony. Nie wydaję mi się, że edycja i oskryptowanie strony to już jest autorstwo. Być może się mylę. Jest to stara strona 4Story edytowana, więc jeżeli się nie mylę to prawa do niej ma Gameforge pomimo nowego designu strony.

Opublikowano

Mówiłem już, że to strona 4Story edytowana przez was bo prawie identyczną ma paradisemt2. Jak się dobrze poszuka to można znaleźć ten szablon lecz w oryginalnej wersji i przerobić sobie pod siebie co jeśli się nie mylę jest nie legalne bo chociaż 4Story ma nową stronę to chyba prawa nadal należą do nich (być może się mylę). Aryman tak samo pod****** na początku stronę Inorist'u, którą zmienił w 3-5%.

Możecie zobaczyć sobie stary layout 4Story i sami ocenić czy bardzo się różni od ich strony:

102kzzs.jpg

Więc Aryman skończ pier****ć bo jedyne co tam zrobiłeś to podpisałeś się w stopce i trochę wyedytowałeś layout i być może dodałeś skrypty, których za pewne i tak sam nie wykonałeś.

To tyle ode mnie.

Peace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...