Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto Minecraft

alohamati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam mały problem, otóż jakoś jeszcze tydzień temu jak chciałem sobie zagrać w minecrafta wszystko mi działało ok, zalogowałem sie na konto normalnie. W minecrafta za często nie gram, ale Premium mam kupione. Natomiast dwa dni temu postanowiłem się troche pobawić z redstone i co się stało? Bad login - no ale jak wiemy często są problemy z zalogowaniem sie, wiec postanowiłem zalogować się na moje konto poprzez minecraft.net - zła nazwa użytkownika/hasło. Jak naciskałem "zapomniałem hasła" wpisywałem nick i na maila nic mi nie przychodziło. ID kupna minecrafta mam (to znaczy tak myśle ponieważ teraz nie mam kontaku z osobą która to kupiła), ponieważ kupowałem od razu do konta poprzez minecraft.net. Mój nick jakby kogoś to interesowało to alohamati. I jeszcze co zobaczyłem to że skin mi się zmienił ponieważ przedtem miałem żołnierza, a teraz się zamienił na skin gościa.

Bardzo prosze o pomoc, naprawde mi na odzyskaniu konta zależy.

Siemka!

Opublikowano

Napisz do nich (Minecraft.net) że konto ci skradli podajesz nick passy i tyle pamiętaj aby napisac to po angielsku (to Anglicy) :) mam nadzieje ze pomoglem licz na lajka

Siemka , grasz w mc , szukasz klanu , pisz!!!

Opublikowano

Napisz do nich (Minecraft.net) że konto ci skradli podajesz nick passy i tyle pamiętaj aby napisac to po angielsku (to Anglicy) :) mam nadzieje ze pomoglem licz na lajka

zanim odpowiedzą to się doczekamy końca świata...

PS:Mojang to głównie szwedzi :)

Eee zanim mu odpiszą to się doczekamy końca świata...

btw.. Mojang to głównie szwedzi :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Zanim napiszesz do supportu upewnij się, że nikomu nie podawałeś passów.

Nie podawałem nikomu pasów na 100%.

Dokładnie, troche długo to trwa, zanim Mojand łaskawie odpowie.

A może ktoś z Was miał już taki problem? Jeżeli tak to prosze napisać co robiliście

Siemka!

Opublikowano

@topic ja zmienilem sobie e maila po 3 miesiacu uzytkowania w razie w i teraz sobie zmienilem i jakos nic nie ma wbijania itd ^^ a i musiales podawac komus passy jesli ktos ze znajomych gramw mc to ich popytaj albo idz do nich lub cos takiego bo to oni mogli jedynie bo ktos z drugiego konca swiata napewno nie

Opublikowano

mojang to aktualnie jedyna deska ratunku może jakiś generator żeś pobrał i ktoś ci złamał passy czy coś

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

mojang to aktualnie jedyna deska ratunku może jakiś generator żeś pobrał i ktoś ci złamał passy czy coś

Generator czego? Do gier? Takich gówien nigdy nie ściągałem i nie będę ściągał.

Natomiast co tam dokładnie napisać? Bo ID kupna niestety nie mam, osoba która mi nie kupowała podała mi passy do swoich dwóch emaili i nic tam nie było.

Siemka!

Opublikowano

Nie miałeś czasem jakiegoś łatwego hasła? A może po prostu przeemigrowałeś do mojang.com i nie wpisujesz emaila, tylko nick?

Opublikowano

To nie jest skradzone konto, Mojangowi sie psują serwery i czasem nie można się zalogować. Konto tobie działa czy dalej nie?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nie miałeś czasem jakiegoś łatwego hasła? A może po prostu przeemigrowałeś do mojang.com i nie wpisujesz emaila, tylko nick?

Nie, nawet jeżeli to zmienił mi się skin.

To nie jest skradzone konto, Mojangowi sie psują serwery i czasem nie można się zalogować. Konto tobie działa czy dalej nie?

Dalej nie działa niestety

Siemka!

Opublikowano

Ze skinami coś jest nie tak, bo tak samo jak u Ciebie, u mnie też skin się zmienił na defaultowy pomimo tego, że mam premium. Hmm. może czas w Twoim komputerze jest źle ustawiony? Jeżeli tak, ustaw na prawidłowy.

Opublikowano

Jaki miałeś nick?

Konto z allegro?

Czytaj ze zrozumieniem. Nick to alohamati a konto z minecraft.net od razu kupowałem na moje konto bez gift coda

A nie ściągałeś czasem z youtube paczki modów o nazwie "MInecash"?

Nie oglądałem negatywa i maćka po do byli debile.

Siemka!

Opublikowano

Zacznijmy od tego, pobierałeś coś? Jakieś mody texturepacki?

Jedynym modem pobieranym z minecraftforum.net był OptiFine oraz moim texturpackiem był AntVenom texture pack pobierany z jego kanału. Poza tym to nic.

Siemka!

Opublikowano

Jeszcze pytanie. Czy jeżeli nie mam ID jak kupowałem mc to dupa i nic nie zrobie?

Najlepiej mieć ID, bo masz dowód na kupno. Dla mnie jedynym wyjściem to napisać do Mojangu. Nic innego raczej nie da rady zdziałać. Przykro mi :( I zrób pełnego skana komputera, być może jakiś keylogger w nim siedzi.

Opublikowano

Najlepiej mieć ID, bo masz dowód na kupno. Dla mnie jedynym wyjściem to napisać do Mojangu. Nic innego raczej nie da rady zdziałać. Przykro mi :( I zrób pełnego skana komputera, być może jakiś keylogger w nim siedzi.

To znaczy nie mam teraz kontaktu z osobą która kupowała to i nie mam pewności czy jest to ID czy też nie, a dopiero w styczniu pod koniec się wszystko okaże czy mam.

albo może poprostu zle hasło albo login ja bym ci to radzł sprawdzić z 10 razy bo jednak takie przypadki się zdarzają a my ich nie zaóważamy ;)

ZaUważamy jak już i sprawdziłem już 10000000000 razy

Siemka!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...