Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uciągnie czy nie ?

P48

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Parametry kompa :

Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI)

@ 4,5 GHz , 12 RDZENI, 24 WĄTKÓW

Pamięć RAM: 24 GB (6x4 GB RAM)

rodzaj chłodzenia procesora wodne Bloki EK

karta graficzna : GeForce GTX 580 4-way SLI - Point of View 6144 MB (pamięć karty)

rodzaj chłodzenia karty graficznej chłodzenie wodne Bloki EK

dysk twardy 4180 GB 2x 90GB SSD w RAID 0 + 4TB na dane, z możliwością rozbudowy

napęd Blu-ray

karta dźwiękowa zintegrowana 7.1 HD Realtek

Windows 7 Ultimate

Komputer zostanie dostarczony do mnie w przyszłym tygodniu i mam pytanie czy ten komputer uciągnie gta 4 assasins creed 3 battle field 3 i CoD modern warfe 3 ? na najwyższych ustawieniach ?

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Napisałeś ten temat żeby tylko się pochwalić kompem bo doskonale wiesz, że pociągnie nawet 4 odpalone GTA IV :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Tak jak UP

Taki komputer, to i słonia uciągnie.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Pasjonat
Opublikowano

Tak jak UP

Taki komputer, to i słonia uciągnie.

Haha , czyli mam się nie obawiać o te nowe gry ? :DD

Napisałeś ten temat żeby tylko się pochwalić kompem bo doskonale wiesz, że pociągnie nawet 4 odpalone GTA IV :)

właśnie nie wiem ... , dla tego piszę tutaj żeby ktoś mi powiedział z góry dzięki ;d

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Odnośnie tego komputerka mam pytanie. Kupowałeś go na części, czy w komplecie? Jeżeli komplet i kupiony w sieci, to podlinkuj.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Pasjonat
Opublikowano

Szkoda złomka za taką kasę, ale uciągnie to się ciesz.

On wcześniej był tańszy . Kosztował mnie 34 , 799 coś takiego ale w chuj długo na niego zbierałem ale wiem że wystarczy na pare dobrych lat

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

chuj długo na niego zbierałem ale wiem że wystarczy na pare dobrych lat

na huj temat? Wyloguj się idioto. Proszę.

Wnioskuję po wypowiedziach up więc bez spin :)

Szybko wyciągasz wnioski i wierzysz ludzią z internetu... Nawet nie wiesz jak na Ciebie zlewam :F

fjlw0o.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Nie proszę rzeby kto

Człowieku cie pojebało ze dałeś 35k za kompa...

Zajebisty troll ale chyba się nikt na niego nie nabrał

nie proszę żebyś mi uwierzył .... Moje pieniądze i wydałem na coś co chciałem :)

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Nie proszę rzeby kto nie proszę żebyś mi uwierzył .... Moje pieniądze i wydałem na coś co chciałem :)

Dobrze twoje pieniądze ale na chuj robisz temat na forum jak możesz sobie u wujka google poszukać wymagań tych gier żalu
Pasjonat
Opublikowano

Dobrze twoje pieniądze ale na chuj robisz temat na forum jak możesz sobie u wujka google poszukać wymagań tych gier żalu

Bo po prostu wolę napisać tutaj ... :) proste

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Nie proszę rzeby kto nie proszę żebyś mi uwierzył .... Moje pieniądze i wydałem na coś co chciałem :)

Jeśli masz tego kompa to wstaw zdjęcie i nie mów że nie masz aparatu jak cie stać na taki komputer

no siema

Opublikowano

35.000 zł za komputer? Nie jesteś pełnoletni, a rodzice na pewno nie zarabiają, aż tyle bo to jeden luksusowy samochód. Dziwne, że takie coś wrzucasz na forum, ale cóż - Twój wybór.

PS. Ciekawy procesor dedykowany co do pozostałych podmiotów komputera + jedyne 90 GB na SSD? Słabo przemyślane. Można by było złożyć lepszy, mniej wypadkowy i zapewniający brak lagów komputer za około 10.000 zł.

Opublikowano

wyjątkowo przepłacony , cena detaliczna i wartość tego złomu nie przekracza 15 tyś nawet a w mniejszych pieniądzach można bez problemu złożyć o wiele lepszy zestaw z nowszymi częściami i dyskiem SSD

co by nie mówić zestaw ma prawie dwa lata i z tego co wiem komputronik nie prowadzi już sprzedaży takiego zestawu na dzień obecny , czyli wielkie trolowanie na forum

p.s. tak przy okazji to wypasione prosię waży ponad 35-40 kg w zależności od zastosowanych części ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...