Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty gotówki

alikando

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanko, odnosnie wygranej gotówki z kart (np. 'wygrales 50 000ptk gotówki').

Jednak stan mojego konta sie nie zwieksza mimo wygranej.

Czy jest jakis sposob, aby tą gotówke jeszcze odebrac?

Czekam na szybka odp, pozdro

Opublikowano

Zostaje ona często naliczona przed wylosowaniem kart więc i tak ją dostajemy. Jeśli jednak dalej masz wątpliwości zmień kierowcę na tego samego, a na pewno powinna się pojawić.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie często tylko zawsze z góry jest ustalone co dostaniesz.

Jak gram w grupie to brat zawsze wie wcześniej ode mnie... (Wyświetla mu się komunikat że znajomy coś wygrał)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Chciałbym jeszcze zadać pytanie z innej beczki, odnośnie zapraszania znajomych na wyscigi.

Dzisiaj po obiedzie z znajomym gralismy draga i sprinta, wszystko normalnie fajnie go zaprosiłem przejechalismy,

gdy teraz chcę go zaprosić, zaproszenie do niego nie dociera i do mnie tak samo (tzn, nie pojawia sie komunikat o zaproszeniu)

Czy ktoś miał podobny problem i go rozwiązał?

Opublikowano

W opcjach odznacz (lub on niech to zrobi) opcję o blokowaniu zaproszeń. Sprawdź również czy nie masz go na liście ignorowanych.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...