Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem] jak zmienic skina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem ze zmiana skina.

Robie %appdata% kasuje folder Meta... i otwieram minecraft.jar przez winrara, wstawiam w mobs obraz char.png i gdy wchodze na serwer ja, jak i moi koledzy maja taki sam skin a mnie widza normalnie.

Jak zmienic poprawnie skina ?

( no-premium )

Opublikowano

Jaka nazwa char.png? Sam dopisujesz .png? Może to jest błąd. Lecz poprzez taką zmianę zmieniasz wygląd standardowego Steve i nikt nie będzie widział twojego "skina". Więc jak koledzy mają Steve jako podstawowego i ty zmienisz sobie na innego w minecraft.bin to będziesz widział Steve na tego na jakiego zmieniłeś. Poprawna zmiana skina ---> char.png wrzucasz do mobs które znajduje się w minecraft.bin Nie musisz usuwać do tego META - INF. Pozdrawiam :)

G1iWyyb.png

Opublikowano

Na no premium nie można mieć skina, chyba że mineshafterem lub minecrack, ale wtedy będą widzieli tylko ci co też maja to wgrane.

Opublikowano

Ale wczesniej mozna bylo wgrywac te skiny ?. Bo pamietam ze wczesniej wgrywalem i dzialalo.

Opublikowano

Ale wgrywano prawdopodobnie przez mod'y i ktoś musiał mieć by było widać.Raczej zmienienie char nic nie pomoże.

No-Premium graj przez mineshafter po prostu wgrywasz skina i śmigasz . Warunek kumple też muszą grać przez to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...