Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy]komp sie przegrzewa co 30min

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam juz 2lata laptop samsung r540 zauwarzylem że niedawno laptop sie przegrzewa co 30min wiec wyczyscilem wentylator ale to nic nie dalo podkladka chlodząca tez nic nie daja o moze by z kompem?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

a jaki to progam bo nie wiem xD

zal juz sie komp wylonczyl aha i jeszcze zapmnialem dodac ze jak go kupilem mial zainstalowanych z 30programow potrzebnych do poprawnego dzialania :O

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

fajnie podalbys mi na pw swoje gg wytlumaqczysz mi jak to sciagnac itp

Opublikowano

Lolz.

Pobierasz program przechodzisz do zakładki nie pamiętam jakiej zobacz tam i podasz temperatury >.>

Filozofia >.<

Opublikowano

intel core 0 72stopni cenciusza

intel core 2 78stopni cenciusza czy jaks tak to sie pisze

komp juz 2razy sie wylonczyl

Opublikowano

ref

Opublikowano

Podczas przegladania internetu? Jesli tak to jest to za wysoka temperatura, musisz odkrecic kratki wentylacyjne i wyczyscic dokladnie chlodzenie, najlepiej posmarowac tez nowa pasta termoprzewodzaca. Jak nie masz mozliwosci odkrecenia kratek wentylacyjnych to bedziesz musial rozebrac laptopa i wtedy go wyczyscic.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Zobacz czy ci się zasilacz nie przegrzewa, może to tego wina.

Zobacz czy chodzi razem z kartą graficzną.

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

moze być to wina ładowarki?? bo kiedy nie jest podlacznowy wytrzymuje 1-2h tylko ze mam slabą baterie wytrzymuje 30min..

Opublikowano

ty no fakt juz wytrymal pultorej godziny i sie nie przegrzal ale jak pradu nie bedzie to sie wiesz nie zpaisze sie...

a wlasnie jeszcze jedno czy jak wygasze laptopa na przycisku i odlacze ladowarke to on sie wylonczy??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...