Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak wgrać mapę do CS Portable?

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. W związku z tym, że mam słabego lapka a jestem fanem CS'a 1.6 pobrałem CS Portable. Brakuje mi znanych mapek takich jak Westwood. Wie ktoś jak dodać mapki?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Kurna co za mózg.. Człowieku wiesz w ogóle co to za wersja Cs'a "PORTABLE"? Tej wersji gry się nawet nie instaluje -,-

Idiots, idiots everywhere. -,-

1328363902-U526345.png
Opublikowano

To moze nam wytlumacz co to jest? Pobrales to na lapka czy jakas konsole czy cos?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

No to tak: jest to normalny cs 1.6 na słabe komputery, lapki itd. Jest to w pewnym sensie "specjalna" wersja, ponieważ jej sie nie instaluje. Jak? Wypakowujesz ikonę z WinRar. Następnie klikasz w nią i wyświetla się okienko z napisem Extracting. Jest tak za każdym razem, gdy załączasz grę. A żeby gra mniej lagowała to Łukasz (twórca tej wersji) umieścił w niej tylko kilka mapek. Przede wszystkim de_dust2 de_italy, de_bloodstrike, de_aztec i jakieś jeszcze 10 innych, lecz brakuje wielu innych fajnych tj. Westwood. I tu jest moje pytanie: Czy jest jakiś sposób, żeby wstawić te mapki, czy taką możliwość ma tylko twórca Portable?

Uff ale sie rozpisałem

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Sprobuj w uruchom wpisac %appdata% i zobacz czy w folderze ktory sie otworzy znajduje sie jakis folder zwiazany z csem.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

No wlasnie jest maly problemik bo to sie prawdopodobnie wypakowuje tylko podczas grania a gra sie zalacza w ciagu moze 10 sekund wiec nie zdążę wejść do folderu :/

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Raczej się tego zrobić nie da.

Ale spróbuj tak, zmień końcówkę na .zip wejdź i spróbuj dodać.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...