Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot się wyłącza

Maddaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . otóż mam taki problem z nowa wersji kbot 6.87 . Otóż polega on na tym że kbot gdy zmieni mapę po prostu się zawiesi ( bd latała tylko kropka po mapie) gdy offne kbota i włączę z powrotem to za 5 min to samo . Reinstal nie pomógł ;/ . Ale też słyszałem że wiele osób ma tak jak ja więc bd to wian kompa czy z*ebanego kbota ? Jeśli kompa co zrobić żeby naprawić ( urka potrzebna no xD)

Opublikowano

ja też ;] a nigdy takiego problemu nie mialem wiec nie pierdzielece ze to przez neta poprostu nowy kbot jest zjebany trzeba czekac na nastepna wersje

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Niestety ivanek coś spieprzył w tej wersji i ... są błędy ;)

KUP IBOT'a PBDO BOT'a - będzie urka :D

Trzeba czekać do next weekendu aż będzie nowa wersja kbota po update gry.

userbarcopy.png

Opublikowano

Niestety ivanek coś spieprzył w tej wersji i ... są błędy ;)

KUP IBOT'a PBDO BOT'a - będzie urka :D

Trzeba czekać do next weekendu aż będzie nowa wersja kbota po update gry.

Z wielką chęcią bym kupił ale nie jestem milionerem żeby w jakieś gry taką wielką kasę pakować :) A co do tematu to żal mi ich święta się zbliżają a kbot zaczyna spisywać się coraz gorzej ;/

Opublikowano

a mi dziadostwo nie chce się naprawić po zniszczeniu statku ... nie dość ze na aktualizacje pół miesiąca trzeba czekać to jeszcze chu... ja robią ;] i nie pier.. żebym kupił sobie iBota bo ja nie jestem tak głupi i nie jestem takim nolife jak wy żeby ładować kasę co miesiąc w ta grę ^^ wole iśc do kina z dupeczka za ta kasę a wy walić konia przed kompem ... płace to wymagam tak ? rusek dostał kasę na spiryt ? dostał to niech dobrze wykonuje swoją pracę

Opublikowano

a mi dziadostwo nie chce się naprawić po zniszczeniu statku ... nie dość ze na aktualizacje pół miesiąca trzeba czekać to jeszcze chu... ja robią ;] i nie pier.. żebym kupił sobie iBota bo ja nie jestem tak głupi i nie jestem takim nolife jak wy żeby ładować kasę co miesiąc w ta grę ^^ wole iśc do kina z dupeczka za ta kasę a wy walić konia przed kompem ... płace to wymagam tak ? rusek dostał kasę na spiryt ? dostał to niech dobrze wykonuje swoją pracę

Płacisz ?? 30 zł na 12 lat xD to się nie dziw że tak to długo trwa aktualizacja ... A co do Ibota płacisz 120 zł na 6 miechów (chyba) i masz aktualizacje w 5 min więc pomyśl któremu bd chciało robić się aktualizacje temu co dostał 30 zł na 12 lat , czy temu co dostał 120 zl na 6 miechów ??> LoGiCzNe !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...