Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy kupujecie RP i co o tym sądzicie!

kryho1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz na jakiś czas, ogólnie nie kupuje bo mam kilka mainów ale nie kupuje skinów bo to mi nie doda skilla. Może się skusze jak będzie ta styczniowa promocja ale jak ktoś ma kase to czemu by sobie nie kupić

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Mam zamiar kupić, ale tylko wtedy kiedy będzie jakaś skórka na dobrej przecenie, lub champ którego będe chciał kupić :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

No w sumie, czemu nie. Jeśli zostanie jakieś pare groszy na PaySafe card.

No bo sms nie opłaca się.

W lolu jest o tyle +, że nie mogą cię nazwać dzieckiem IS :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kupuje na IP Boost, z konta z karty mi ciągnie. Bardziej się to opłaca niż wydawanie na postacie jeśli ktoś gra dużo.

Skórki mnie nie interesują :D

aaa

Opublikowano

Ja jeszcze nigdy nie wydawałem na żadną gre realnych pieniędzy i narazie nie mam zamiaru.

10 euro na ~3 postaci ?

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ostatnio jest jakaś dziwna moda, na tworzenie popierdolonych tematów, czy to forum zawsze tak wygląda?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja osobiście od czasu do czasu wydam 10 czy 20 zł i nie widzę w tym nic złego jedyni wydają na gry inni na papierosy w wieku +12 lat co także jest stratą pieniędzy no i zdrowia.

Jeśli kogoś stać to niech wydaje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ostatnio jest jakaś dziwna moda, na tworzenie popierdolonych tematów, czy to forum zawsze tak wygląda?

Czemu niby dla Ciebie jest to popier***** temat ? Ludzie piszą co chcą i na temat więc ja w tym nie widzę nic złego :)

Ja osobiście nie kupuję RP za swoje kasą, bo jest to dla mnie marnowanie pieniędzy, bo akurat na Lola nie trzeba wydawać kasy, jedynie jak bym jakiś kod lub coś na RP wygrał to by było miło :D

Opublikowano

Jak masz stale zarobki to np wydanie 20zl miesiecznie nie zrobi ci roznicy. Black ladnie to podkreslil.

Ja osobiscie kupilem tylko raz, bo promocja bardzo mi sie spodobala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...