Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno rp przez tel

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

Możesz jej dokonać tylko na platformie EU:NE (SMS).

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, nie możesz tam zakupić riotów z tego względu, że operator nie zamieniłby waluty.

Opublikowano

na euw nie można płacić polską walutą na eune można smsem i resztą, o to ci chodzi?

Edit lag przeglądarki, to w takim razie nigdy już nie kupisz w plnach wg. riotu masz grać na eune jak jesteś polakiem i tyle.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie, nie będzie nigdy. Po to dostałeś darmowy transfer na EUNE, żebyś tam mógł płacić :)

Chciałem sie przenieść nie jednokrotnie ale zawsze wyskakiwał mi jakiś "błąd" i nie mogłem.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Aby przenieść się na inną platformę należy wyjść z drużyny rankingowej, dodatkowo, na drugiej platformie nie może istnieć konto z takim samym ID, jak Twoje.

Opublikowano

Aby przenieść się na inną platformę należy wyjść z drużyny rankingowej, dodatkowo, na drugiej platformie nie może istnieć konto z takim samym ID, jak Twoje.

W drużynie rankingowej nie jestem a więc ID no to po 1 co to wogule jest xD a po 2 da sie to zmienić a jak sie da to jak?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Niestety, nie można zmienić ID konta, jest to login, za pomocą którego logujesz się do gry.

Możesz spróbować napisać do supportu i wyjaśnić sprawę, jednakże nie mogę zagwarantować, iż Ci pomogą.

Opublikowano

Niestety, nie można zmienić ID konta, jest to login, za pomocą którego logujesz się do gry.

Możesz spróbować napisać do supportu i wyjaśnić sprawę, jednakże nie mogę zagwarantować, iż Ci pomogą.

no dzięki napisze a pod jakim tematem xD ?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Kategoria 'Account' -> 'General', w temacie możesz wpisać coś w stylu 'Zmiana ID konta' lub, jeśli piszesz w języku angielskim, prościej: 'Account ID'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...