Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kiedy bedzie karkand rush

*CF*Maniak*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oman będzie następny najprawdopodobniej

Nie wciskaj ludziom kitów, nikt nie wie, jaka będzie następna

y526IOx.jpg

Opublikowano

3 mapke podejrzewam że będzie oman/dalian ;)

dlaczego?

dodali rush do mapki gdzie nie ma maszyn

tera ma weść na karkand gdzie są pojazdy

i powinna tera wejść gdzie są myszyny latające :)

mi się tak wydaje ;x

YAY

Opublikowano

Avium no ale na Karkand także mamy helkę, ale rzeczywiście teraz powinien wejść jakiś Oman do śmigania Jetem

Na Sharqi także mamy maszyny a dokładniej to BTR-90 na ostatniej rundzie więc taka kolejność to raczej nie to

LOL

Opublikowano

a ja trzymam za omanem/dalianem xD ciekawi mnie tylko czy będą helli bojowe ;x i jak wysokie będą budynki..... bo czuje coś że powstanie dobre że tak powiem expowisko ;/

YAY

Opublikowano

a ja trzymam za omanem/dalianem xD ciekawi mnie tylko czy będą helli bojowe ;x i jak wysokie będą budynki..... bo czuje coś że powstanie dobre że tak powiem expowisko ;/

ciekawe jak mechanik na tym omanie/dalianie się spisze ^^ bosster na RPG I będzie zabawa też chciałbym, żeby był to oman
Opublikowano

zależy... jeśli będą helli bojowe to dupno będzie....

chodź zobaczymy ;) może być ciekawie ;x chodź pewnie będą punkty w budynkach specjalnie xD

YAY

Opublikowano

Heli bojowe będą na 100% przy omanie czy dalianie jak nie będzie nawet jetów

Mam nadzieję że rzeczywiście nie będzie teraz jakiejś Basry bo na niej w podboju rzeźnia a na rush to 10 graczy na 5 metrów...

LOL

Opublikowano

Keniger dlaczego tak myślisz? :P

Po pierwsze na Rush, mapa jest mniejsza jeżeli miały być pojazdy powietrzne to myśliwce nie zdały by egzaminu ponieważ są za szybkie dlatego myślę że jeżeli dodaną Oman Rush to razem z tym będzie nowy samolot :P

Chociaż to są tylko moje takie przewidywania xD

OndteAw.png
Opublikowano

Public Test Environment, serwery na których gracze po założeniu osobnego konta mogą przetestować nowości niewprowadzone jeszcze do gry, na przykład nowe tryby gry. Exp jest tam naliczany osobno, a broń można kupić w innych cenach (np. na zawsze za kredyty).

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...