Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TVN i wpadka! Może jednak kawał?

Ryuuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w USA były wybory, niemalże najważniejsze wybory na świecie, ponieważ gospodarka światowa bądź, co bądź opiera się właśnie na Stanach Zjednoczonych. Na TVN'ie, czyli stacji, gdzie baranki zwykli mówić "telewizja mówiąca prawdę" transmitowany był program, już mniejsza o nazwę.

Rozmowa toczyła się między redaktorem, a "podobno" korespondentem przebywającym w Stanach i relacjonującym wydarzenia z wyborów. Jak się okazało - wyszło całkiem zabawnie. Poniżej cytat:

"Oto wasz prawdziwy TVN.

W trakcie wyborów prezydenckich w Stanach Zjednoczonych stacja TVN miała swojego korespondenta, który nadawał prosto z New Jersey. Dziennikarz rel

acjonował atmosferę, jaka panowała wśród wyborców, a także opowiadał na kogo zdecydowali się zagłosować jego znajomi... W studio na żywo widać było mężczyznę siedzącego w białej koszuli przed laptopem. Okna w jego mieszkaniu zostały dokładnie zasłonięte...

Uwierzyliście, że w telewizji pokazują prawdę? Niech Was nie zmyli lśniący stół w studio. W sieci wypłynął filmik nagrany w trakcie tego "nadawania z USA". Okazuje się, że "korespondent" TVN siedzi za stołem w majtkach i mówi z powagą na temat najważniejszych wyborów na świecie. Na oknie w kuchni widać puste butelki po polskim piwie. W momencie, gdy stwierdza, że w Stanach jest od dwóch lat, przebywający z nim w pokoju koledzy parskają śmiechem.

Z opisu filmiku wynika, że materiał został nagrany nie w Atlantic City, ale na warszawskim Ursynowie.

"Cała prawda, całą dobę". "

Już nie będę główkować, czy to metody robienia z widzów idiotów przez stację telewizyjną TVN, czy dowcip studentów. Trudno mi po prostu uwierzyć w to, że taka telewizja nie sprawdziłaby, czy podane informacje na temat osoby korespondenta są prawdziwe, skoro są tak wielką i dobroduszną telewizją. TVN górą <3

A czy Ty też relacjonujesz najważniejsze informacje na świecie w samych majtkach?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

To jakieś dziwne się wydaje. Przecież obsada TVN, nawet gdyby dopuściła się takiego oszustwa, nie oznajmiałaby tego całemu światu. A napewno nie nakręcała filmik z owego mieszkania. Ponadto nie wierzę, że takie reportaże kręcone są w mieszkaniu z bandą niewyżytych studentów, bo już dawno byłby jakiś dym. ;f

Opublikowano

To jakieś dziwne się wydaje. Przecież obsada TVN, nawet gdyby dopuściła się takiego oszustwa, nie oznajmiałaby tego całemu światu. A napewno nie nakręcała filmik z owego mieszkania. Ponadto nie wierzę, że takie reportaże kręcone są w mieszkaniu z bandą niewyżytych studentów, bo już dawno byłby jakiś dym. ;f

A jednak, a jednak. Czasami dorośli są głupsi od dzieci :unsure:

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Fajnie przeinaczacie fakty. W nocy podali na tvn24 skype'a, żeby dzwonić i wypowiedzieć się na temat wyborów, więc nie, nie jest to "korespondent tvnu". Inna sprawa, że nie sprawdzili wiarygodności gościa, który nie siedział w Atlantic City tylko na Ursynowie. ;d

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...