Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bloons Tower defese 1,2,3,4,5

adziu3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Bloons Tower defense 1,2,3,4,5. Niby kod na pieniądze działa, jak jest pokazane na tym filmiku http://komputery.spr...s-tower-defense lecz gdy naciskam "Next skan" to nic mi się nie pokazuje, a chciałbym trochę poczitować :D Proszę o jakieś rady itp. Moje oprogramowanie to Windows 7, a przeglądarka Mozilla Firefox.

Jeżeli zły dział, źle napisane, proszę nie usuwać tylko napisać co poprawić, bo nie mogę donaleźć się na tym forum :).

Opublikowano

1. Na samym początku który proces wybierasz?

2. Spróbuj na innej przeglądarce i na innej wersji CE.

3. Napisz krok po kroku co wpisujesz/zaznaczasz, bo nie mogę zobaczyć, gdzie robisz błąd.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Wybieram to po samym prawo (chyba to się zwie proces list), następnie zaznaczam firefox (...), następnie 2 bytes wybieram, potem zaznaczam all, biorę ten kalkulator, liczę to razy 8, wpisuję, naciskam first skan, natępnie wydaję trochę kasy, mnoże to razy 8 (tyle ile mi zostało razy 8), wpisuję ,klikam next skan i tutaj mi nic nie wyskakuje, to po prawej robi się całkowicie puste, nic nie wyskakuje.

Ps próbowałem na internet explorer ,to samo. + co to jest wersja CE?

Opublikowano
co to jest wersja CE?

Wersja Cheat Engine ;)

natępnie wydaję trochę kasy, mnoże to razy 8 (tyle ile mi zostało razy 8)

Wpisz sam wynik, bez mnożenia, to co Ci zostało.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...