Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak szybko zrobić premium

JASIU17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dzisiejszym tutku zaprezętuje jak zrobić jobie szybko premium .
1.Sciągamy kbota z np: www.kbotik.com
2.Zakładamy pare kont na darkorbit np: 5
3.Włączamy trial na wszystkich kontach na bicie alienów na 3-2 i dodajemy je wszystkie do grupy żeby biły szybciej expa
4.Czekamy aż wbiją 7 lvl
5.Cieszymy się premką na 1 miesiąc

Może to nie jakiś super TuT ale się sprawdza i jak ktoś chce może to robić przez hidemyip ale to raczej niepotrzebne

http://www.mpcforum.pl/topic/874162-tut-jeszcze-szybsze-wyrobienie-premium-za-znajomych/ - Polecam kolegę

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

beznadziejne sam nie wiesz czy to dziala czy nie i jak do konca to wykonac;d tzn czy dostaniemy premium czynie dostaniemy;d generalnie to 4 ze swojego ip ostatnie z ninego tak slyszalem i tak robilem i zawsze dzialalo innych opcji nie znam

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

konta nie moga byc tworzone na 1 kompie.pozdro

a jak mam 5 kompów pod podpiętych pod jedno łącze ???

Opublikowano

Sprostowanie:

Każde konto musi być założone tzn. zarejestrowane na innym adresie IP, komp może być ten sam.

Brane jest pod uwagę IP komputera czy IP internetu? Bo mam neostrade ze zmiennym IP i nie wiem czy to zadziała a nie chce mi się bawić w żadne hide ip itp. bo mocno zamulają neta.

reklama

Opublikowano

Robisz 4 konta z tego samego ip a 5 tworzy ci np Kolega z swojego kompa. Lub jak masz zmiennie ip w przypadku Neo"nesotrady" to po prostu restartujesz" odłączając modem/ruter od zasilania. Proste?:D Działą właśnie dziś tak zrobiłem. A w sprawie Ban jak kolega wyżej pisał nie martwcie sie ponieważ nie ma za to ban po prostu nie dostaniesz nagrody:) o i musicie chwilę odczekać na premium do 2 h :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...